התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגבי תלת אופן או במילה פשוטה יותר אופניים

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
8 תגובות
עמוד 1
  • יש לנו את הסמארט טרייק והוא מעולה ושימושי!
    עד היום הוא בשימוש אצלינו, בפארקים במיוחד! עכשיו בריאל מפדלת עליו לבד

• גם לנו יש את הסמארט טרייק, הוא מעולה..
    למרות שכמעט ואני לא משתמשת בו כי יש לנו גם אותו, וגם אוטו על שלט שרז נוסעת בו (אנחנו מסיעים עם השלט).....

• הכל תלוי בכם.
    לנו יש סמארט טרייק. אנחנו מטורפים עליו

אבל אנחנו אוהבים לצאת החוצה עם הבנות. לא יושבי בית. ולכן זה היה אצלנו בשימוש נון סטופ ועובר לנועם כמובו.

אז לשאלתך ממליצה בחום

• גם לנו יש את הסמראט טרייק ואנחנו מרוצים, אגב יש לו כל מיני דגמים (מ-400 ש"ח עד 800 נדמה לי) לא חייבים את ההכי יקר...

• את יודעת את דעתי..אוולין ממש נהנית מהאופניים שלה וסמארט טרייק זו ממש חברה טובה של אופניים ואני בטוחה שהם יחזיקו מעמד הרבה זמן גם לדורות הבאים:)

דברו איתי בפייסבוק

• אומנם לא היה לי אבל ממליצה בחום ויש מצב שאקנה אפילו עכשיו, ללינוי ואז נוריש בכיף לילדונת השנייה

[center]

• כנ"ל!

• גם לנו יש... עידן ממש אהב אותו
    את אוריאן עוד לא שמנו בו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה