היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חוץ מזה זקשה לי מאוד עכשיו בשבעה ואני חוזרת הביתה מעולפת ממוטטת ומוטשת אחרי שכל יהב היה נודניק ונוד צריכה לפרוק את כל הדברים שהבאתי איתי והיום נכנסתי ממש מאוחר בעשר בלילה אחרי שיוסי כבר שעתיים לפחות במחשב כי שקד נרדמה מזמן, אני לא מאמינה למראה עיני הבית לא יודעת איך לתאר הכלים מלמעלה היבשים מהבוקר עדיין שם וקניות שיוסי עשה היום בתוך השקיות זרוק בארון באמת תודה והוא אומר כשאני מסדר את אומרת שלא טוב אזז השארתי ככה ובשר שהוא קנה אתמול היה במקרר חלק סידרתי עוד אתמול וחלק היום והירקות על השיש ובמקום להרתיח את הבקבוקים ומה ששאבתי וללכת למיטה באחת עשרה בלילה אני מחזירה את הכלים למקום ומסדרת את הקניות ולא יודעת מה עוד והוא מתחיל עם השטויות ככה יהיה וביקשתי אל תשאיר לי בלאגן אני חוזרת מעולפת תארגן דברים התעצבנתי אמרתי לא לא רוצה לדבר איתך וזהו במקום לתמוך כשהכי קשה ולעזור ככה אתה מתנהג באמת תודה ואחרי עשרים דקות שהוא בפיפא פתאום הוא נזכר לשאול אם לעשות לי לאכול? ממש יש לי כוח לאכול אני עייפה!!!!! סתם רציתי לשפוך ולקבל קצת תמיכה
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
ממי תחזיקי מעמד, ומותר להישבר ומותר שהבית לא יהיה במיטבו קבלי טריוליוני חיבוקים
תודה בנות
קודם מיליון חיבוקים טוב שאת מתפרקת כאן מבינה אותךמאוד נורא מעצבן שאין תמיכה כמו שאת רוצה ודווקא בזמנים שאת הכי צריכה עזרה הוא לא תמיד שם תדברי איתו על זה ואל תשכחי שבאמת הם כמו ילדים וצריך להגיד להם המון תודה רבה ואולי זה ידרבן אותם לעזור יותר
אוך אנימתה מהשטויות שלו - תמיד בזמנים הכי גרועים הוא מעצבן [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אוי, יקירה, זה נשמע נורא... אולי זה באמת הזמן לתת לו "תזכורת" לעובדה שאת אבלה כעת על אמא שלך... שתוכלי למצוא נחמה, מתוקה