בנות שמאכילות בסימילאק - כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות . יש לי שאלה:
    גיא אוכל סימילאק אדבנס פלוס. עכשיו, הקופסא אוטוטו נגמרת והא עוד מעט בן חצי שנה ויעבור לשלב 2. השאלה היא כזו - יש לי בבית 2 קופסאות 400 גרם של סימילאק טופ, האם זה בסדר אם אני אתן לו את זה, כי חבל לזרוק ? זה יעשה לו בלגאן בבטן או שהוא כבר גדול מדי וזה בסדר?

יצאתי אהבלה - השאלה אם לתת לו את הסימילאק טופ או לקנות עוד קופסא של אדבנס פלוס???

7 תגובות
עמוד 1
  • ההבדלים בנהם לא כאלה גדולים באחד יש יותר תוספות של אימונוגלובולינים ועוד כל מיני חברים.
    הטכניקה של ההכנה של המזון היא מאד דומה אז לא נראה לי שזה יעשה בלגאן.
    את יכולה לתת לו.
    [

• צדיקה בסדום... חחחח

• [

• תתקשרי לשרות לקוחות הם ישמחו לענות לך....

• אין לי כוח, הם חופרים....

• את יכולה להמשיך עם טופ 1 או אדבנס 1 . הבעיה היא כשמעבירים מוקדם ידי אז זה עושה להם בלאגן בבטן

אני המשכתי עם נטלי עם אדבנס 1 / טופ 1 והיא כבר בת 6 חודשים ושבוע.
    גם אם את משתמשת באדבנס ואז עוברת לטופ לא קורה כלום. עשיתי את זה עם נטלי ואוריאל והם שניהם בריאים

• תודה לורה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה