סיפורי טורנדו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אוריקי אצל סבתא שלו ויש לי זמן להתרכז רק בשטויות של הטורנדו:
    היא מצליחה לעלות את כל המדרגות לקומה השנייה בקצב מסחרר!! (בזחילה כמובן)
    הגברת לא יושבת בכסא אוכל היא עומדת, מטפסת על המגש ומשם על שולחן האוכל
    היום בבוקר היא טיפסה על האי במטבח (דרך כסא האוכל) עם בקבוק בפה, היא התיישבה על האי ושתתה את הבקבוק על האי.
    עיקמה את המשקפיים של אבא שלה
    תפסה לכלכבה שלי חזק חזק באוזן ולא שיחררה תוך כדי צחוק שובב(כלבה של 40 קילו עמדה מסכנה ולא ידעה מה לעשות)
    היא מוציאה את כל המשחקים מהמדפים בגן ילדים, פותחת את המגירות עם הביגדי החלפה של הילדים ומעיפה את הההההההכל משם.
    מוציאה מארגז המשחקים את כל הצעצוים ומעיפה אותם ברחבי הבית
    זרקה אתמול בלילה את שמיכת הפוך (כן כן את כל שמיכת הפוך) מהמיטה, ראיתי אותה עושה את זה, היא ממש התאמצה להוציא את כל השמיכה מהמיטה, ואח"כ צעקה לי וצחקה בצחוק שובב.
    חחחחחחחח
    [

8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחח בהחלט טורנדו
    תהנו ממנה

• שובבונת קטנה ומתוקה
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• יש לי דזה וו
  • ילדה גאונה!!!!!!
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתארת לעצמי איך הגננות מגיבות לכל בגדי ההחלפה המעופפים..
    חחחחחח

• מוכר מאוד

• טוואווו איזה הספקק!!! כמה אנרגיות!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה