היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכל בסדר!! הוא מתפתח כמו שצריך.... והוא שוקל 105 גרם!! :)
ויש לי בן!!!!!! כפפפפפפפפפרוני!!!! [/url
26 תגובות
עמוד 1
בדרך כלל על הבטן אלא אם קשה לרופא לראות משהו ואז הוא עושה פנימי מתי יש לך סקירה?
נראה לי חיצוני
בדר"כ בסקירה הראשונה יהיה פנימי כי קל להם לראות את העובר ואת האיברים שלו
היום יש לי סקירה בערב :) [/url
לרוב חיצונית, אך תלוי בתנוחת העובר היות ובפנימי אפשר לראות יותר.
בהצלחה [URL=http://www.glittertextlive.com]
בדר"כ חיצוני. תלוי בתנוחות העובר אם לרופא קשה לראות אז הוא עושה גם פנימי.
בהצלחה
אמור להיות מעל הבטן מאמי אל תשכחי לעדכן אותי מה יש בסוף!
בעיקרון מתחילים חיצוני, אם מצליחים לבצע את הבדיקה חיצוני, אז זה מספיק. במידה ולא מצליחים לבצע את הבדיקה,כי העובר לא בתנוחה טובה, והרופא לא מצליח לבדוק את כל מה שנדרש, אז עוברים לפנימי. "דברים שרואים משם לא רואים מכאן"
איזה יופיייי בשעה טובה ואמן תוצאות טובות .
לי יש ב15.04 אבל מי סופר ...
חיצוני... לא שמעתי על אף אחד שעשו לה וגינאלי..
לי עשו חיצוני
הרופא עשה לי גם פנימי גם חיצוני אבל מראש אמר לי שהוא מתחיל מפנימי ואמר שאלך לעשות עוד פעם פיפי
רק לי עשו פעמיים פנימי??? בשני ההריונות משהו כמו 20 דקות, ואגינאלי, מעצבן... אבל זה מתגמד מול הפגישה עם הנסיך/כה
סיימתי היום לעבוד מוקדם כדי לנקות את הבית...
אבל אני יותר מדי מתרגשת לקראת הבדיקה שהחלטתי שאני הולכת הביתה ישר לנוח עד הערב.... אני אעדכן מה יש לי..... למרות שיש לי הרגשה מה יש לנו.... ואמן אמן אמן רק שנשמע טובות היום.... [/url
בהצלחה ותהני
בשעה טובה ומבורכת,שימשיך להיות תקין וקל......
המשך קל ותקין... וברוכה הבאה למועדון הגברברים...
אאאאאאאאאאאא!! בןןןןןןןןןןן!! אין כמו בנים!!!!!!
סקירה ראשונה מתבצעת ואגינלית [center]
WELCOME TO THE CLUB DEAR איזה כיף
שיהי בשעה טובה [URL=http://www.glittertextlive.com]
אני מצרפת לך מאמר על סקירת מערכות מוקדמת, מקווה שיוכל לעזור. בהצלחה סקירת מערכות מוקדמת