היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתן לא מבינות מה קרה לי היום בבוקר התעוררתי מוקדם והלכנו אני ואלין לשטוף את האוטו הכנסתי את אוטו למכונה של השטיפה עם המפתחות בפנים יצאנו ואנחנו מחכות שהאוטו יצא מהשטיפה האוטו עשה אמבטיה רצינית כשהוא יצא ויש לציין היו מלא מלא מלא אנשים אחרי אני בא לפתוח את הדלת ואופס הדלת לא נפתחת וגם שום דלת אחרת כי שכחתי שיש לי נעילת ילדים באוטו וכשסוגרים את בדלת של הנהג כל דלתות ננעלות אוטומטית מה עושים טוב אז בחורים של השטיפה הזיזו קצת את אוטו כדי שמכוניות האחרות יוכלו לצאת אבל מי יפתח לי את האוטו עכשיו מזל שאבא של אלין הוא שוטר התקשרתי אליו ווא שלח לי מישהו שיפתח אותו מי מי מי שוכח שיש באוטו נעילת ילדים ?
7 תגובות
עמוד 1
לי יש טמטמת גם בלי קשר להריון
למשל פעם שנייה שאני מלבישה את אוריאל מורידה מכנס פיג'מה ומתחילה לשים מכנס רגיל ופתאום באמצע נעצרת ונזכרת שלא החלפתי לו את הטיטול ובאתי לשלוח אותו לגן עם אותו טיטול של לילה
למשל מנסה לפתוח את דלת הכניסה לבניין עם מפתח של הבית (למרות שדלת הכניסה לבניין בכלל לא ננעלת
חחחחחחחחח
איך תסבירו את זה שהכנסתי גבינה צהובה למיקרו?
או שהתלבשתי לעבודה והלכתי לישון בלילה במקום ללבוש פיג'מה? מה יהיה מה יהיה? [/url
טוב זה יכול לקרות לכל אחד אבל טוב שיש את הטמטמת הריון
מקסימה ... העיקר יצאת בזול ולא להזמין איזה פורץ שלוקח מלא כסף
נשיקות
אופ ההריון משגע את המערכת וכנראה לכל החיים ואני רואה שככל שעוברים יותר הריונות ככה זה מחמיר יותר חחחחחחחחחח שימריתי מלא נשיקות בחזרה
אל תשאלו מה קרה לי לפני חצי שעה.
מצומת כפר יונה כשיוצאים לכביש 57 אפשר לפנות ימינה או שמאלה - צומת T. כשאני לוקחת אותם לגן אני פונה ימינה. להורים שלי צריך לפנות שמאלה (גם גרים בכפר יונה). הייתי צריכה ליסוע להורים שלי להביא משהו ובעלי נשאר עם נטלי ואוריאל בבית. אז נסעתי. ואני נוסעת ונוסעת ופתאום קולטת שאני נוסעת לגן שלהם!!! בשבע בערב! כאילו מה עובר עליי? במקום לפנות שמאלה פניתי מתוך הרגל יומיומי ימינה לכיוון הגן שלהם. איך שקלטתי התחלתי לצחוק והתקשרתי לבעלי שקרא לי מסטולה ועוד שמות בצחוק