ילדה של אמא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריאן מעדיפה אותי באופן מובהק ובלתי מעורער
6 תגובות
עמוד 1
  • תשאירי אותו בייביסיטר איתה ותצאי מהבית. (בימים רגילים, לא באמצע הלילה). תנו להם להתחבר.
    אני חושבת שבהרבה שלבים יש הורה מועדף. זה גם משתנה...

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים שלא תמצאי בשום מקום אחר.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • מאמי את חייבת חייבת חייבת להרגיל אותה גם אליו תני להם שיעשו זמן איכות ביחד אחרת זה הולך ומחמיר עם הגיל מניסיון

• כשתמצאי דרך לעשות את זה, תספרי גם לי. דניאל דבוק אלי, לא מוכן להשאר עם אף אחד!

• את האמת מהיום שהיא נולדה בערך אני מבקשת שעה בשבוע רק עם עידן- זמן איכות
  • מוכר, גם אריאנה לרוב מעדיפה אותי על פני אחרים אבל גם לבעלי היא קשורה לא מעט, אני חושבת שמה שתרם לנו זה שמהיום שהיא נולדה הנחלנו שגרה כזאת שכל יום אחרי שבעלי חוזר מהעבודה יש להם זמן איכות רק שלהם לבד.
    אני חושבת שזה משהו שצריך לעבוד עליו מהבחינה שגם בעלך צריך להנחיל איזו שגרה של לבלות איתה X זמן ביום כדי שתתרגל אליו, ככה בעתיד יהיה לך קל יותר ולא ייווצר מצב שכל העומס יפול עלייך כי הילדה לא תסכים ללכת לאף אחד חוץ ממך.
  • היא לא במעון??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה