גירוי יתר שחלתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני 3 שבועות אחרי אוביטרל (עם איחור במחזור :-) ) עם גירוי יתר שחלתי
    כרגע יש לי רק נוזלים בבטן ללא כאבים, עליתי 7 ק"ג ועם בטן של חודש שביעי
    מישהי זוכרת תוך כמה זמן הנוזלים מתחילים לרדת ?
    אני כבר כמה ימים לא עולה במשקל
    תודה רבה
    חג שמח
5 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    אין לי מושג לגבי גירוי יתר לשמחתי לא עברתי את זה .
    אני מצטערת שאת עוברת את זה ואני בטוחה שבנות שעברו יענו לך רפואה שלמה וחג שמח!
  • תרגישי טוב
    אני לא יודעת אם אמרו לך אבל את חייבת לשתות המוןןןןןןןןן מים!!! מלאאאא מים כדי להפתר מהגירוי הזה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • היי,
    לי היה גירוי יתר, זה היה פשוט סיוט הייתי מאושפזת 3 ימים
    קשה לנשום, לצחוק, לעשות אפצ'י....

לי הבטן ירדה בהדרגה במשך שבוע בערך, אבל-
    גם בדיוק התחילה לתפוח ולתפוח במשך 9 חודשים מדהימים

אז תרגישי טוב מתוקה, העיקר שעכשיו כבר אין כאבים, לגבי הבטן זה ממש מפחיד
    אני ממש התביישתי בעצמי- בטן של חודש שביעי!!! טוב שזה היה בחורף- המעיל הסתיר..

אבל זה יורד, ומקווה שיהיה לך כמו אצלי- ירד מעט ואח"כ יעלה לאט לאט עם דבר מדהים בפנים.

ודרך אגב, שהתאשפזתי- הרופאים אמרו לי שזה שיש לי גירוי יתר זה "כבר טוב" כי הרבה פעמים זה מעיד על הריון.

שיהיה לך בהצלחה!!
  • היי,
    גם לי היה גירוי יתר והייתי מאושפזת 5 ימים בבית החולים עם בטן ענקית.
    ההנחיות שקיבלתי זה לשתות הרבה מים ובמקביל נתנו לי עירוי נוזלים כדי שהגירוי יעבור מהר.... ולנוח לנוח לנוח!!!
    באמת אומרים שגירוי מעיד פעמים רבות כל הריון, אז אני מאחלת לך שגם אצלך יעיד על כך...
    תרגישי טוב ולאט לאט הבטן תרד או תטפח תלוי בתוצאה:-)
  • תודה רבה בנות
    היום בדיוק התחלתי לרדת במשקל :-)
    מצפה לעלייה מהסיבות הנכונות :-) :-) :-)

חג שמח שכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה