היי בנות! לא נעים לי להתלונן, אבל קשה לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• כמו שכבר סיפרתי בעבר, לבר יש פזילה בעין ימין והיינו אמורים לשים לה רטיות 2-3 שעות ביום. מהר מאוד היא למדה להוריד אותן ולא היה איך להשאיר כל כך הרבה זמן בלי להחזיק לה את הידיים בכוח, מה שבטוח אני לא אעשה בחיים. אז התקשרתי לרופא עיניים שלה לשאול מה אפשר לעשות והוא הציע בלית ברירה טיפות אטרופין (כן, אותו אטרופין מהמסכות אב"כ) מיוחדות לעיניים שמחלישות את הראייה באופן זמני במקום הרטייה.
    בעלי התנגד למרות שלא לעשות כלום יכול לגרום לעין שלה להפוך לעצלה ושום ניתוח לא יוכל לתקן אותה. הלכנו לחוות דעת שנייה וגם שם הציעו לנו טיפות אטרופין. בינתיים שרפנו מלא זמן סתם. אולי חודשיים שלא עשינו איתה כלום בעניין הזה, ואני ממש מתביישת שנתתי לכל כך הרבה זמן לעבור.

15 תגובות
עמוד 1

• לא קל...
    תמשיכו עם הרטייה. אין ברירה
    תשדרו עקביות ואסרטיביות. תחזירו גם אם היא זורקת.
  • איזו אמא את,פשוט אמא!
    במעקב,באיכפתיות ובשימת-לב לילדתך

• היי מאמי אני בהחלט יכולה לעודד אותך
    ולספר לך שהבן של בת דודה שלי גם היה עם הרטיה בעין
    ואחרי תקופה מסויימת עשה את הניתוח שהצליח והיום אין פזילה כלל...
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • מה לא נעים להתלונן??

• נופר - נראה לי שאת מה זה צודקת! ידעתי שצריך לעשות משהו - או רטיות או טיפות, אבל זה כל כך לא נעים לבר שבקלות על כל שטות שצצה דחיתי את התחלת הטיפול.

• יקירתי - קבלי

• מאמי יהיה בסדר תמשיכו עם הרטיה תראו שאתם עקביים ותנסו להעסיק אותה
    בזמן הזה והכל יסתדר

• מאמי קודם כל קבלי מיליוני

• אם יש סיכוי הייתי עושה את כל המאמץ בנושא הרטיה,
    אני מבינה שזה מטרד נוראי ובטח נורא קשה לך לראות אותה בוכה וסובלת...
    אבל כל הזמן חיזרי ואימרי לעצמך שזה לטובתה....אין ברירה!!!
    תחזיקו מעמד...ואמן שבמקרה שלך הזמן יעבור מהר...ותוכלו לפתור את הבעיה...
    חג שמח
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• קרן מאמי, אני יכולה להבין קצת מה את עוברת...
    בגיל חודש עשינו למעיין בדיקת מפרקי ירכיים והרופא המליץ לנו על אולטרסאונד, מה שגילה למעיין איזשהו פגם בכניסה של המפרק של הירך לאגן.
    הקיצר הוא המליץ לנו על רצועות פבליק, כן זה הרצועות המגעליות האלו שקושרות את הידיים לרגליים.... והיא היתה רק בת חודש ...
    שמו לה את זה למשך 6 שבועות, לא הפסקתי לבכות..... כ"כ כאב לי לראות אותה מוגבלת בתנועה, לא יכולה להזיז את הידיים והרגליים, זה היה כמו לסובב סכין בתוך הלב שלי....
    גם הגובה מתכווץ כי היא מקופלת.. היה מותר להוריד לה את זה לשעה ביום....
    הרופא הסביר לנו שזה הגיל שניתן לתקן את זה כי העצמות עדיין רכות... ושאם לא נעשה את זה תהיה למעיין צליעה לכל החיים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה