טיפול חדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי זהו הייתי אצל פרופסור משיח אתמול והוא נתן לי טיפול חדש של פיוגון מהיום הרביעי למחזור לחמישה ימים ואז בדיקת דם ואולטרסאונד מישהי עשתה טיפול כזה??? ומישהי הזריקה לעצמה עם העט הזה ??
18 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי עם הגונל אבל אבקש מהחברות
    לענות לך ...
    שיהיה טיפול מנצח בעזרת ה׳ !!!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי שושון...
    קודם כל שיהיה בהצלחה בטיפול החדש...
    משנה טיפול משנה מזל:-)

אני הזרקתי פיורגון אבל יש לי חרדת מחטים ולא הזרקתי לעצמי... אני לא מסוגלת להסתכל בכלל על המחט...
    בעלי הזריק לי ובהתחלה הייתי שפן נסיונות ולקח קצת זמן עד שהבנו איפה הכי פחות כואב לקבל את המחט...

בגדול בכל יום הזרקנו בצד אחר של הפופיק, פעם בימין ופעם בשמאל...
    בערך 3 ס"מ מהפופיק הצידה זה המקום שהיה הכי פחות רגיש...

שיהיה בהצלחה!!!!!!
  • מסכימה עם KKD, מאחלת לך הצלחה אמן וזה הטיפול המנצח!!! חג שמח...
  • היי שושןן, קודם כל שיהיה בהצלחה בטיפול החדש,
    אני הזרקתי גונל ובעלי הזריק לי כל ערב, גם פעם בצד ימין ופעם בשמאל.
    זה לא נורא כל כך,
    בהצלחה
  • הי שושן כמו שהבנות הסבירו לך...
    גם לי בעלי היה מזריק, לא כואב בכלל...

מה הטיפול? הזרעה?

בכל אופן המון בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי
    אני עשיתי , העט מאוד נוח לשימוש
    רק קחי בחשבון שיש לך מספר מוגבל של מחטים באריזה
    אני נתנו לי מחטים של אינסולין (מספר 8/6) והטיפול פשוט הפסיק לעבוד למרות שהאחיות אמרו שזה לא משנה
    רק אחרי שעברתי למחט אינסולין 12 זה עבד
    את המחטים רכשתי בבית מרקחת , אין אותם בחדר אחות
    בהצלחה
  • הי בנות תודה על כול התשובות. רציתי לדעת אם זה לא מסוכן להזריק לבד ואיך אתה יודע שהזרקת במקום הנכון ? ואם למישהי היה תופעות לבד ואם הטיפול הזה עזר למישהי להיקלט??? סורי על מבול השאלות
  • היי ...
    אני מזריקה לעצמי כבר שנים
    דווקא אני חושבת שהעט הוא הזריקה הכי פשוטה צריך לשים 2 אצבעות מהטבור ולהזריק את יכולה כול פעם בצד אחר .
    בהצלחה
  • שושן יקירתי, אני מניחה שהחלטת לעבור להפריות ומשיח הוא אחד הטובים אז תהיי רגועה את בידיים טובות! אני הזרקתי גונאל אבל הבנתי שפיורוגין זה כמעט אותו דבר ושתי הזריקות באות בעט עם מחטים דקים שממש לא כואבים. אם אין לך בעיה את יכולה להזריק לבד, אני פשוט סולדת ממחטים ובעלי הזריק לי. את צריכה לתפוס בשתי אצבעות את הבטן ולהזריק, המיקום הוא 2 אצבעות מהטבור, זה לא מדע מדוייק אז זה בסדר גם אם זה יהיה 3 :) לגבי תופעות לוואי והיקלטות להריון זה אינדיבידואלי. הכי חשוב שתהיי רגועה ואני בטוחה שאם אין לכם בעיה מהותית והעוברים טובים זה עניין של טיפול שתיים או שלוש ואת בהריון
  • וואי בנות אני כול כך מפחדת לא להזריק נכון. מה הסיכונים של זה ?? מה פשוט שני אצבעות מהבטן וישר דוקרים. למישהי הראו איך עושים לפני או שכולם עושים לפי הספר הדרכה??
  • היי מאמי,
    אני עברתי טיפול דומה למה שאת מתארת.
    אני הזרקתי לעצמי בלי בעיה בכלל.
    זה באמת לא כזה מסובך. העט ממש נוח לשימוש.
    קבלי סרטון הדרכה בנושא -

http://clalit.tvinci.com/MediaPage.aspx?MediaID=128701

שיהיה המון המון בהצלחה !!!
  • הי שירשור אני מנגה לפתוח את הקישור וזה לא נותן לראות סירטון רק מחבר לאתר כללית
  • שושןן, מה הטיפול הזרעה או הפריה?

איזה פרוטוקול קיבלת ?
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • מוזר...כשלוחצים על הקישור ישר רואים אץ הסרטון.
    לסרטון קוראים:
    "תרופות פריון – איך מזריקים הורמונים באמצעות עט פיוריגון?"
    אולי צריך ללחוץ על משהו...

מקסימום תכתבי בגוגל "הזרקת פיורגון", ייצאו לך כמה סרטונים שאת רק רוצה...
  • הי שיר אז ככה פרופסור משיח אמר שהוא לא רואה בעיה והכול תקין כרגיל אז הקופה לא תאשר לי לעשות הפריה מבלי לנסות לפחות פעמיים הזרעה עם הורמונים. אז אני מתחילה החודש טיפול של פריוגון לחמישה ימים ואז הזרעה שוב מקווה שיהיה טוב. ושירשור כן הצלחתי לעלות את הסרטון תודה זה עזר לי מאוד
  • היי אני מזריקה לעצמי תמיד ואני בטיפול השלישי כבר...ואני בפרוטוקול ארוך שזה שבועיים כול יום דקא אני מזריקה ועכשו מיום חמישי הזה גם גונאל יעני 2 זריקות ביום..אני מזריקה גם בבטן פעם בצד ימין פעם בצד שמאל 3-4 אצבעות מהפופיק תצבטי את העור בין 2 האצבעות ובאמצע תזריקי, את לא חייבת להכניס את המחט בבת אחת את יכולה גם לאט לאט להכניס...בהצלחה
  • היי...
    קודם כל בהצלחה. במקרה שלי בעלי הזריק לי אבל לפי דעתי בפעמים הראשונות את יכולה לגשת לאחות בקופ"ח/מרפאהשתזריק לך.. כך עשיתי בהתחלה ( אני בכללית).

בכל מקרה, לבד לא הייתי מסוגלת...למרות שעם פיורגון זה לא נראה בעייתי.

בהצלחה!!!
  • אני הזרקתי לעצמי פיוריגון 150 יחידות מדי ערב עם העט,
    אם להיות כנה גם אותי זה קצת הלחיץ בהתחלה,
    אבל למדתי להתגבר על הפחד והבנתי שהכאב הקטן והאי
    נוחות לא ישתוו לעומת האושר הגדול והאוצר אותו נקבל
    בסיומו של תהליך,
    קודם כל תקבעי לעצמך שעה קבועה בערב,
    ציירי חיוך דמיוני מתחת לקו הטבור
    תצבטי חתיכה מהבטן ופשוט תזריקי מבלי לחשוב פעמיים
    זה אורך מספר שניות,
    קחי אוויר תיזכרי שהתהליך
    הזה הוא זמני ובע״ה אני מאחלת לך שכבר בסיומו תתבשרי