שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אשתדל בקצרה מאובחנת בתסמונת שחלות פוליצסטיות , מקבלת מחזור בממוצע אחת ל4-5 חודשים לעיתים גם שנה, לאחר שנה וחצי של נסיונות טבעיים ואיקקלומין היינו אמורים להתחיל הזרעות בעלי עשה בדיקת זרע שיצאה טובה ונשלחנו לצילום רחם , חייבת לציין שאת המחזור לפני צילום הרחם קיבלתי בעזרת דופסטון ולא טבעי ,יומיים לפני תחילת טיפול גילינו שנקלטנו טבעי כגודל הנס גודל הכאב נצפה דופק עוברי בשבוע 6 קיבלתי תמיכה של פרוגסטרון פעמיים היו לי דימומים קלים בניגוב בלבד ותמיד הכל היה תקין ,קיבלתי נרות פרןגסטרון לתמיכה
    בשבוע 11 ו4 ימים הלכתי לבדיקה שגרתית בה נצפה עובר ללא דופק מתאים לשבוע 10 , עברתי גרידה.
    מצטערת על אורך ההודעה
    השאלה שלי היא האם זה בגלל השחלות הפוליצסטיות זה קרה?
    מה הסיכוי שאקבל מחזור לאחר הגרידה?
    באופן כללי למה דברים כאלו קורים בשבועות כאלה??
    האם אצטרך טיפול בפעם הבאה שארצה להרות?
    יש לציין שאני בת 25 בריאה בדכ
    תודה 
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    בהחלט מצער.
    שחלות פוליציסטיות אין השפעה על הסיכוי להפלה ואם כן היא קטנה.
    הסיכוי לוסת טבעי חוזר להיות כמו שהיה בד"כ.
    הפלות בשליש ראשון של ההריון הן די שכיחות והן קשורות בד"כ לעוברים לא תקינים.
    אם הוסת יחזור לסורו , לא תמלטי מטיפול.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה