היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אולי זה התקופה.. או השעון שזז, או החג המעצבן הזה אבל אני רואה שאני לא היחידה שיש לה הרבה מה לפרוק
אז יאללא, תחרות של מי המצב יותר מחורבן (למרות שאלינור מנצחת בגדול!!!) ואני אתחיל: כואב לי! נורא כואב לי!! הכל!!!!!!!!!!!! הבית שלי מטונף - המנקה הבריזה ואני לא מסוגלת לנקות מעבר לבסיסי אבא של יאיר בבית חולים - אני כבר לא יודעת מה ואיך ואם בכלל נחגוג את ליל הסדר מה שמאוד מסתדר לי עם זה שלא היה לי זמן להתכונן לחג הזה כי אני כל הזמן עובדת ועובדת ועובדת או עם הילדים או מעולפת על הספה לא קניתי בגדים, מתנות, אוכל או משהו בכלל.. אני כל החג צריכה לעבוד
14 תגובות
עמוד 1
אני לא אתלונן, רק שולחת חיבוק ענק
גם אני לא רוצה להתלונן... אבל את יכולה מצידי לחלוק את המקום הראשון עם אלינור... כל אחת והצרות הלא סימפטיות שלה... אוי, מאמי - שיגמר כבר צבר הצרות הזה!!! וגם לך אני מאחלת שתצליחי למצוא שמץ של כיף בחג המתרגש עלינו לטובה...
מאמי
אנגל- אני די בונה על זה שבעל הבית לא יזרוק אותנו עם תינוק + 2 פעוטות לרחוב.. הוא לא יעשה את זה העניין הוא שאנחנו כל כך מבולבלים, והתקופה לחוצה.. אין לנו זמן להתעסק עם זה ואין לי אנרגיות בכלל!!! לכלום!!
סיווקוש - מי בכלל מדבר על ניקוי הארונות? דיברתי על לשטוף ריצפה ושרותים.. בכל מקרה בחמישי חזרתי ב5:30 מהעבודה, זרקתי ת'ילדים ואת יאיר לגינה וניקיתי מהר מהר.. הצד החיובי של זה הוא שחסכתי 200 ש"ח על מנקה
גלי - יאיר היה בבי"ח עם אבא שלו.. והמשפחה שלי גרה רחוק מאוד אז זה לא הסתדר.. אורטל- מתווך? כל המתווכים של ר"ג יודעים שאנחנו מחפשים דירה- זה תקופה די מתה.. אני מקווה שאחרי פסח יהיו אופציות.