עצבנית ופגועה- עדכון מחמם לב בסוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קצת לא רציני.... על ההורים שלי

16 תגובות
עמוד 1
  • ממוש,את בתק'-קינון,כעת ברוך-השם כשאת מצפה ל-

• יוליה- אני כבר שבועיים נראית כמו זומבי.
    מרוב עייפות אני כבר לא נרדמת

• גם אמא שלי עוזרת לי מלא!!!
    וגם היא ״ירדה״ עליי שאני מפונקת ושזה ממש פשוט לנקות עם עידו
    בהחלט מבינה אותך
  • תמיד הורים יגידו:
    כשאנחנו היינו עם ילדים עלינו 4 קומות בלי מעלית

כשאנחנו היינו עם ילדים הלכנו ברגל לכל מקום

כשאנחנו היינו עם ילדים ניקינו ובישלנו וגיהצנו הכל באותו הזמן...

יענו קוראים לנו דור מפונק... האמת שאני קוראת את זה ... זה באמת נשמע שהתפנקנו עם השנים...

אני חס וחלילה לא אומרת עלייך משהו נופר... אלא אולי עוד פן לראות את הדברים.

וגם כול להיות שהיא רואה בזה הרבה זמן... והיא מספרת על עצמה שהיא עשתה הכל עם ילדים.. אבל האם היא זוכרת כמה קשה היה לה ואיך היא הצטערה שלא היה לה עזרה?
    לא... כי את זה שוכחים פתאום...

אל תקחי את זה קשה בובה.
    לכי תנוחי... ותתמקדי בעזרה שנותנים לך...

• ביום שבת אני ובעלי השתלטנו על כל הארונות בגדים משחקים הכל.
    ביקשתי מאמא שלי שתיקח אליה את הבנות שנוכל לתקתק והיא אמרה שכל השבוע היא אצלי ולא התחילה פסח והיא לא יכולה.
    ממי אני בחרתי לראות את כל העזרה שיש את הצד החיובי ולהבין שאי אפשר לצפות להכל ואפשר להודות על מה שיש.
    בסופו של דבר היא עשתה לי את ארונות המטבח היום וחסכה לי המון.
    אז אני מעדיפה להתעלם מהמעט פעמים שאומרים לי לא ולהודות על כל כך הרבה פעמים שאומרים כן.

וממי עד כמה שזה קשה תצטרכי ללמוד לשלב את רז בנקיון אין ברירה.
    עם להב היה לי קשה בטירוף היום עם שתיהן אני מסתדרת (כמובן שהכי טוב כשאני לבד בבית אבל בואי נהיה ריאלים זה לא קורה אף פעם)
    להב למשל אוהבת מאוד לנקות אבק. אז זה מעסיק אותה ובזמן הזה אני מתקתקת עניינים בחדר אחר. ואז מעבירה אותה ומנקה אחריה בלי שהיא רואה כמובןןןןןןן

• אני בטוחה שהיא לא התכוונה לפגוע....

תסתכלי על חצי הכוס המלאה כמה עזרה יש לך...

לי אין עזרה בכלל , אני אומנם לא בהריון אבל גם אצלי עם תמרי אי אפשר לנקות ואני מסתדרת- כי אין לי ברירה- כולם גרים בירושלים ואנחנו במודיעין.

בכל אופן אני בטוחה שכל הרגישות של ההריון מגבירה את העייפות ואת הרגישות.. מקווה שעבר לך הכעס ושיהיה לכולכם חג שמח כשר ונקי

• קודם כל,..

• אחרי פסח כולם ירגעו
  • שטויות כל האימהות ככה,
    מה שהיה פעם זה לא מה שהיום,
    וגם אמא שלי כל הזמן מבשלת לי ואומרת לי וואלת איך אני לא מספיקה ושהיא בישלה עם שלושה ילדים על הראש, וגם ניקתה וגם עשתה את כל הקניות והסידורים לבית,
    אבל היא עוזרת לי המון ולא איכפת לי לשמוע סיפורי גבורה שלה מהעבר...
    מה לעשות שהיא פנטרה ואני לא
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• יש הבדלים בין-העבר להווה!

לנו יש יותר חפצי-נוחות (מכונת-כביסה ועד מדיח,מייבש וכל-מיני עזרים שמקלים את החיים), אבללללללללללללל......

פעם,אימהות יותר עזרו זו לזו,עם ילדי-השכנים (זה האידיאל מבחינתי

• בנות אתן מדהימות וגם ההורים שלי

• שופינג זו התרופה הכי טובה לכל דבר

• שופינג ממש רומם אותי

• אין אין על שופינג

• אני מה זה מבינה אותך, גם אני לא אוהבת כשאמא שלי מתחילה להגיד לי שפעם הסתדרו והיום כולם מפונקים. אל תשימי לב,לא בריא להתעצבן ..זה פשוט כל המבוגרים מדברים ככה כי נדמה להם שבגלל שיש לנו את הדברים שלהם לא היו אז יותר קל לנו וזה לא נכון ,כי גם לנו קשה ואנחנו לא מפונקים..החיים פה קשים מכל הבחינות.

ועוד משהו חג שמח ולא נורא שלא הספקתם לנקות ,אתם אנושיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה