גרד ויובש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,
    למרות שאני מורחת את כל הגוף בשמן תינוקות ובגל תינוקות ואת הירכיים טוסיק חזה ובטן בקרם של מאמי קאר יש לי יובש.
    היובש בגוף ממש קל אבל בבטן יש לי ממש יובש, מגרד לי וגם הופיעו כמה פצעונים.
    מה עושים עם זה ? זה מגרד בטרוף! יש הצעות ???
    אמא שלי כבר אמרה לי ללכת לרופא אולי להראות לו אבל אני לא בטוחה שיש צורך

האם היה למישהי ?? איך טיפלתן?

הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
4 תגובות
עמוד 1
  • כן יש לי את זה ואפילו כמו נקודות אדומות וכתמים חומים. קניתי של סבוקאלם חמאת גוף שיאה ומאוד עוזר לי אבל אני בכל זאת אחרי החג אצל רופאת נשים ואני אתייעץ איתה מה לעשות ואשאל מה זה בכלל.
  • "בשלב זה עשויים להופיע פצעונים על בטנך ועל ירכייך. מדובר בתופעה שנקראת PUPPP, ואמנם היא מציקה, אך אינה מזיקה. בכל אופן, אם יש לך פצעונים כאלה פני לרופא על מנת שיבדוק ויאשר כי לא מדובר בבעיה אחרת. גם אם תרגישי גרד בכל הגוף (אפילו אם אינו מלווה בפריחה) רצוי שתיידעי את הרופא."

מכאן:
    http://www.yoledet.co.il/week34.asp
  • זה רשום לשבוע 34 כנראה הקדים אצלי
  • מה שמיצי אמרה היה לי :\
    מקווה מאודדדדדדדדדדדדד שאין לך את זה , זה מתסכל ברמות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה