סקר - עייפות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב וחג שמח בנות יקרות

8 תגובות
עמוד 1
  • עייפות יש לכולם....בעיקר בשנים הראשונות לחיי הילד...

אין לי מושג עם זה קשור לכבד אבל תבקשי שיבדקו לך את רמת הברזל כי אם יש המוגלובין נמוך זה מאד קשור לעייפות ...

בהצלחה

• היי מאמי,
    בממוצע את צריכה לישון 8 שעות ומעלה... אני לא יודעת אם משעה 3 עד 10:00 זה מספיק
    בכל אופן לדעתי את צריכה לעשות בדיקות דם רק לשקט הנפשי.
    תגידי לרופא המשפחה שלך שאת עייפה וכמובן שבנסיבות הרפואיות תקבלי בדיקות מתאימות.

תרגישי טוב אהובה

• תודה בנות

• נראה לי שזה אמור להיות ככה לצערי :(
    גם אני ישנה בסביבות 6 שעות ורוב היום תשושה ברמות של בחילות,כאבי ראש,כאבים בגוף ובילבול

• ברגע שתלכי לישון בשעות נורמליות. תסדרי לך ולאוריה את היום. את תראי איך העייפות פוחתת...

אבל עדיין יש עייפות לצערי

• עייפות תמיד תהיה.

אבל את מתחילה את הלילה שלך בשעה נוראאא מאוחרת,
    וה-6 שעות שאת ישנה נותות לך הרגשה שונה מאשר בן אדם שישן נגיד מ12 עד 6 בבוקר.
    לא סתם הרי אנחנו ישנים בלילה, ושינה בלילה היא יותר טובה משינה ביום.
    אבל, נראה לי גם שהדברים הנוספים שאת מרגישה הם לא בהכרח מהעייפות.
    תעשי בדיקות דם, תבקשי כל בדיקה אפשרית.

וכמובן אם את צריכה עזרה בפיענוח, את יודעת למי לפנות
  • את לא ישנה מספיק
    זה שאת מתעוררת יחסית מאוחר לא מספיק
    את צריכה לישון בלילה
  • בנות תודה רבה על התגובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה