איך עוברים את זה...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבייבי שלי בן 7.5 חודשים. מאז שנכנס לגן בגיל 5 חודשים הוא כל הזמן חולה. האף סתום, דלקות באוזניים ברונכית והקאות. הבעיה היא שכשהוא בשלב של המחלה (יצא ששבועיים הוא היה בריא) הוא בקושי אוכל והרבה פעמים עד שהוא אוכל הוא מקיא את האוכל. בשלושה חודשים הוא עלה 600 גרם... אני כל הזמן בחרדות שהוא לא יתפתח כראוי בגלל זה , וזה פשוט משגע אותי. אני לא עומדת בזה כשהוא לא אוכל! מה עושים???????
5 תגובות
עמוד 1
  • כשחולים אין תאבון, לא משנה תינוקות או מבוגרים. כי הגוף נלחם בפולשים והוא עסוק מידי בשביל לעכל אוכל ברגעים כאלה "קריטיים" , אז הוא לא משדר רעב.
    ככה שהכי חשוב זה לשתות כשחולים.

כל הילדים כשנכנסים לגן, הם חולים. כל הזמן בהתחלה...כמו תקופת הסתגלות.

אנחנו לא בגן, אז אני לא יודעת מה צריך לעשות במקרים כאלה..
    אז
  • כמו שארה מיצי כשחולים אין תאבון,חשוב שתתני לו הרבה לשתות כדי שלא יתייבש...

בסופו של דבר הגוף שלו יתרגל לסביבת הגן הלא הכי סטרילית והוא ירגיש הרבה יותר טוב....

בקשר למשקל זה לא יפגע לו בהתפתחות...

שירגיש טוב ובמהרה

• אמן ואמן! תודה בנות על ה
    זה קשהלראות את הבייבי סובל בעיקר כשזה משפיע על הגדילה שלו, ובעיקר שזה כבר נמשך תקופה מאוד ארוכה...

• אני הוצאתי את הילדה שלי מהגן בדיוק מהסיבה העיקרית הזו, הילדה שלי מאווווווד רזה וכל המחלות האלה כבר לא היו הגיוניות לכן בינתיים היא איתי בבית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה