אם זה הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חדשה פה, קראתי הרבה המלצות טובות אבל לא מצאתי תשובות לתהיות שלי.
    המחזור האחרון שלי 12.2 (בערך שבועיים איחור)
    מחזור לא סדיר 40 יום בממוצע.
    לאחר שלא הגיע מחזור עשיתי בדיקות הריון ביתיות, יצאו שלילי. ב-4.4 עשיתי בטא יצא 35. בפורומים זה מופיע כהריון, אבל הריון צעיר מאוד וזה לא מתאים לתאריכים שלי.
    אני מבינה שצריך לעשות בטא נוסף, אתן יודעות אם צריך הפניה נוספת מהרופא? (יש לי תור רק ביום שני, לא רוצה לחכות...)

האם זה הריון? איך ניתן לדעת איזה שבוע?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי זה בדיוק מה שהיה לי , המחזור שלי כל 45 יום בערך וגם אני קיבלתי בטא מאוד צעיר, והרופא הוריד לי שבועיים וחצי!!!! מגיל ההריון. לי גם אמרו שמעל 10 זה הריון ושצריך לבדוק אחרי כמה ימים לראות שהבטא מכפילה את עצמה.
    ולגבי בדיקת הדם אני יודעת שבכללית חייב הפניה מרופא..
    בהצלחה- מחזיקה לך אצבעות.

keren
  • קרן, תודה על העידוד, היום עשיתי בטא ויצא 310 , נראת מכפלה טובה.
    תודה רבה על תשובתך המהירה, זה עזר לי מאוד.

• מזל טוב!!!!! שיהיה רק בהצלחה ובכיף!

keren
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה