זהו. התפוצץ. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הידנו שבת אצל חמתי. היא צעקה עלי. זהו.
    אם עד היום הכל היה מתחת לפני השטח אז... לא עוד.
    שלא תבינו לא נכון היא לא מזיזה לי אבל הבעלול לא מדבר איתי. יש לי רק אתכן לשפוך צרותי. טוב נו. אתכן ואת גיסתי אשר באותה סירה
46 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה למועדון הכלות השנואות

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    55555
    55555
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• א - באמת שתקפוץ

• אם היא צעקה עלייך - אז למה הוא לא מדבר איתך??
  • פנינה כי היא כביכול המסכנה
  • אווווווווווווווף שונאת שזה משפיע על הקשר בבית (יענו איתו)
    אני ממש לא חושבת שאת יצאת הדפוקה .
    מי שיצאה הדפוקה זו היא שבאה ליד הילדים , דופקת משפט והולכת להסתגר בחדר
  • להתקשר אליה

• מסכימה איתך בגללה לא את ולא הילדים צריכים לסבול

תצאו תהנו החיים ממשיכים שתשתה מיים קרים ותרגע יחד איתו ומייד !!!

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    55555
    55555
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• פיכס

• היא צעקה עלייך בסוף????
    חצופה!!!
    והטיול מחר אמור להיות איתם, לא?
    חבל שהוא תופס את הצד שלה בעיקר שהוא יודע כמה קשה לך לבד עם שלושה ילדים גם פיזית, גם כלכלית והם לא נוקפים אצבע למרות שהם יכולים....
    אני איתך
  • תבלו ומקווה שיפול לו האסימון מהר ..
    למרות שמנסיון אני ממש מבינה את המצב ..קשה להם להעציב את האמא שלהם
  • לי יש כרטיס פלטינה יש לי חמה " מיוחדת" למרות שהיא טוענת שאין לה כלום נגדי ....

• אני לא מבינה יחסים כאלה ! באמת שלא

את מגיעה לארוחה אצל חמותך
    את קרה
    היא קרה

בסוף הארוחה את לא אומרת כלום , לא תודה ולא "היה טעים" ...
    והיא מצד שני הייתה קרה כל הזמן

אחר כך היא צועקת עלייך ונעלבת - על סף דמעות?? היא לא הייתה מודעת לקרירות בינכן כל הזמן?? למה היא מופתעת מהיציאה שלך מהבית בלי להגיד מילה יפה?

ואת לא יותר טובה !

אם זה היחסים בינכן אני לא הייתי מגיעה לבית שלה בכלל , אם את לא אומרת את המינימום כשמישהו מארח אותך אז אל תגיעי בכלל! אפילו במסעדה שואלים אם הכל היה טעים ובסדר ואנחנו אומרים " כן הכל היה מצוין, תודה" !

אבל במקרה הזה אני מניחה שהיא לא שאלה אותך כלום ואת לא אמרת כלום גם

שתיכן טועות !!

אבל בסופו של דבר היא מבוגרת ממך..... אם הייתה על סף דמעות כנראה כן אכפת לה ממך !

בפעם הבאה...... או שאת לא מגיעה בכלל או שלפחות את צריכה לעשות את המינימום ..........

למה את מגיעה אליה בכלל זה מה שאני לא מבינה......
  • רגע רגע.. עכשיו אני יודעת מי זו הגברת צ'????
  • היפוליטה, היא בכתה כדי להרקאות לכולם כמה שהיא מסכנה וכמה שהיא נעלבה.
    לא בגלל שהיה לה באמת אכפת. זה קטע כזה אצל נשים מבוגרות (פולניות במיוחד).

ודעתי בעניין:
    גם אם אין מזל עם החמות, הכלה צריכה להיות "חכמה", פחות להיכנס לוויכוחים איתה,
    לנסות להראות יחס של כבוד,
    בקיצור, להיות חכמה יותר, גם עם החמות ממש מעצבנת....
    כי חמות היא בן אדם מבוגר, ובדרך כלל, בן אדם מבוגר כבר לא ישתנה, והיחסים לא טובים עם החמות משפיעים על היחסים עם הבעל (הבן)
    נטלי
  • מסכן הבעל. באמת לא כיף להיות תקוע באמצע. היה ברור לו שהוא יבוא איתנו רק שהיה לו כ"כ כואב כל הקטע שהיה הוא לא הצליח לחשוב על כלום. אחרי שדיברנו הוא קצת נרגע. פנינה ממש כמו שאת כתבת קשה להם להעציב את אמא שלהם.

היפוליטה לא אמרתי שאני נקיה מכל רבב אבל אין לך חצי מושג לגבי השתלשלות העניינים אז תזהרי לפני שאת שופטת
  • יקירתי, ברוכה הבאה למועדון
  • מסכימה לגמרי עם ציקי
    הפיצוץ הזה מביא איתו איזו כנות וניקוי אוירה, שיקלו עלייך מאד, מעכשיו ולהבא.
    המשך חג מקסים!
  • ווואוווווו
    מבינה אותך , סיטואציה מסריחה , לא פשוט !!!!
    במיוחד שזה תקוע בינך ובין בעלך

• מצטערת אם זה נשמע שאני שופטת

אני פשוט קצת בהלם מהיחסים שלכן

מסכימה עם נטלי לגבי זה שהכלה צריכה להיות "חכמה" יותר
    ככה שקורה מצב כזה , היא אשמה כי את התנהגת בבגרות ובכבוד

אם אין לך את הסבלנות לשחק אותה אז פשוט תפסיקי להיפגש איתה
    חבל על האנרגיות השליליות , תסבירי לבעלך שעדיף שאת לא תבואי יותר לחמותך

ואם בעלך מכיר אותה אז למה הוא לוקח את הצד שלה ?
  • יואוווו איזה מכההההההה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • רק רציתי להגיד שאני מכירה זוג שהיו על סף גרושין בגלל החמות.
    אני מבינה שהיא מביאה לך את הסעיף והיא גם לא בסדר או יותר לא בסדר - אבל חשוב לזכור שזאת המשפחה שלך - ואת צריכה למצוא דרך להתמודד עם זה גם אם זה לא לנוחיותך (אם את רוצה שהמשפחה שלך תשאר באותו הרכב).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • תשמעי אני חייבת להגיד שבמקרה הספציפי הזה ורק הזה...
    לא יודעת, מתארחים אצל מישהו לחג, אומרים תודה רבה בסוף...
    בישלה? טרחה? זה המינימום...

אני חלילה לא שופטת, ואני מכירה את הסיפור פחות או יותר,
    ובכל זאת אני מסכימה עם יעל שזאת המשפחה ולמען בעלך
    ושלום בית כדאי לשמור על יחסים כאלה או אחרים.

אני מבינה שהיא מכשפה סוג א', אבל היא עדיין אמא של בעלך...
    משהו טוב אחד היא עשתה לא?
    זה קל לכעוס ולשנוא, אבל מאוד מאוד קשה להבליג ולחמול...

ותאמיני לי שאני ממש יודעת כמה זה קשה אני מדברת מהמקום האישי שלי...

[

[
    [
  • זוהר ברור שבמקרה הספציפי הזה הייתי צריכה בנוסף לזה שאמרתי להתראות וחג שמח גם להגיד תודה. וכמה שניסיתי להיות נחמדה בחג פשוט לא הלך לי כי אני נורא כועסת עליהם. נורא. כועסת. וכמה שאני מנסה שלא - לא הולך. לא עובד ככה שהיא תתן סטירה ותצפה שאני אגיש לכי לסטירה שניה. אפילו אמא שלי כבר ממש עצבנית עליהם על התנהגות מזעזעת! ויותר מזה - אבא שלי! ואת אבא שלי קשה להוציא משלוותו....
    זה שהלכתי חזרה אחריה אתמול לבקש סליחה זה רק בגלל שהייתי צריכה בנוסף להגיד גם תודה ולא רק להתראות על שבת ספציפית שהתארחתי אצלה. אבל העניין הוא שהיא מצאה את המקום הזה להתפרק בו וזה בכלל לא היה כעס של אותו רגע על להתראות אלא הרבה מעבר. ואולי זה טוב שהתפוצץ - כמו שאתן אומרות לפחות לא יהיה צביעות מגעילה עכשיו.

ולצערי זוהר לא זוכרת כבר מה סיפרתי כאן אבל זה רק אפס קצהו
  • יוווו איזה סרט
  • תקשיבי זה כדור שלג.
    מהצד יש מי שיראה כאילו את לא בסדר או היא לא בסדר , והעניין שזה כל כך מורכב ,
    שזה כבר לא "מה שהיה היום או מה שקרה שלשום" זה כבר ממש ממש כדור שלג, עטוף היטב בטינה וצביעות .
    כמה שאני מכירה את זה ..לצערי ,האמת ..
    בכל אופן , את צריכה להיות ממש ממש טובה ונעימה לבעלך , לא כפיצוי , אלא שלא תווצר העוינות בינכם כתוצאה מהעצב שלו על אמא שלו ..כדי שחלילה לא תגיעו לשינוי בהרכב המשפחתי ..כמו שיעל אמרה ..
    ואם נגיד ואת מאמינה ששיחה כנה ופתוחה לחלוטין עם חמותך - תעזור אז לכי על זה ..
  • ליקוי ברמות הליקויים
  • תראי, אני לגמרי בצד שלך! אני מבינה את הקושי באמת!
    אבל...
    אני תמיד חושבת על אורי. מה יקרה אם הכלה שלו לא תאהב אותי? תגיד לו עלי דברים?
    מה יקרה אם יגיע מצב כזה שאורי הקטן והמתוק יצטרך להיות באמצע ביני לבינה?
    וזה מה שמוביל אותי היום.
    שלא תביני חמותי אשה מקסימה, היא סבתא נהדרת,
    אבל עדיין אני צריכה המווווון פעמים לבלוע צפרדעים.
    לסתום.
    לא לענות.
    להתעצבן בשקט.
    כן כן, זה קשה בטירוף. לפעמים זה עולה לי במאמץ אדיר.
    אבל המחשבה הקטנה הזאת שיום אחד אני אהיה בצד השני גורמת לי להשתדל בכל מאודי.

בכל מקרה את מקסימה שהלכת לבקש סליחה וזה מראה שאת בהחלט יודעת לשים בצד כשצריך, זה שהיא עשתה מזה סרט בעיה שלה.
    תשתדלי את בעלך לא לערב. אל תאלצי אותו לבחור או להוכיח לך משהו.
    גם אם היא הכי דפוקה בעולם זאת עדיין אמא שלו.

בהצלחה אני בטוחה שלא קל לך!

[

[
    [

• אני בטח אגיד "טוב לך איתה? - יופי !"
    "לא טוב?- תגיד לה!" לא לעודד שיתופים ולכלוכים על הכלה מאחורי הגב וככה היא תהיה הכי סבבה איתך בעולם

• כל הכבוד זהר!
    יופי של גישה!!
    גם אני משתדלת לנהוג כך. גם חמותי אשה מקסימה!! אני מאחלת לבתי חמות כזאת. אבלללל לפעמים היא כ"כ מעצבנת... חייבים להבליג למען בן הזוג!! ולזכור שיותר טוב ממה שיש, כנראה אין!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • לכל הבנות עם החמה המהממה - זכיתן. לצערי כשניסיתי להיות בשקט וחכמה בשיל בן הזוג קרה שהגעתי לשם והכל התפוצץ.
    פנינה אני ממש מרגישה שאת מבינה בדיוק מה אני מדברת.
    שתבינו - בעלי אם מדבר איתם עומד מאחורי כל מילה שלי ובחיים לא יוציא אותי לא בסדר. בחיים!!!!! אבל כשאנחנו רק שנינו מדברים הוא ב99% מהפעמים תופס את הצד שךלהם ואני מבינה ולא מבינה. מבינה כי זה ההורים שלו ולא מבינה כי ראבק! הם חסרי טאקט וא"א להבין אנשים ולהאריך אף עד אין קץ כי ככה הם. נכון צריך ללמוד אותם אבל לפעמים זה מוציא מהכלים. ונראה אתכן מדממות אחרי לידה עם ציצי בחוץ ובלי מטפחת וחמך חמותך וגיסתך מופיעים לך בחדר לידה. אני בחורה מפונקת אני לא אומרת שלא אבל אני בלעתי 5 וחצי שנים המון - החל מהחתונה וכלה בשבת האחרונה. כדור שלג שהלך והתעבה וכנראה שאני לא יכולה להכיל בתוכי כ"כ הרבה. אני בן אדם שרואים עליו בול מה מרגיש בלי להכיר אותי. קשה לי להסתיר רגשות ובגלל שבתקופה האחרונה הם היו הכי דוחים מאי פעם זה התפרץ.
    ויש לי שלשה בנים תאמינו לי שעוברים לי סרטים בראש על העתיד. אבל... זה עבר את היכולת שלי
  • היי
    דבר ראשון אני מבינה אותך הייתי בסרט הזה ואני יכולה להגיד לך שרק בשנה האחרונה ישתנו הדברים אבל ממש השתנו.
    אני ובעלי נשואים שמונה שנים, שנה שלמה אחרי החתונה גרתי אצלהם אצל חמי וחמתי והיה פשוט סיוט אבל סיוט גדול ביותר, כשקנינו את הדירה שלנו ועברנו מהם גם המשכו היא יותר נכון המשיכה לשנוא אותי ואני אותה כל הזמן העירה לי הערות מגעילות ואני שתקתי עד שיום אחד לא וויתרתי ושנה שלמה אמרתי זהו אני לא מדברת איתה לא רוצה לשמוע עליה ואמרתי לה מה אני חושבת ושנה לא דברנו והיה שקט אבל היא כנראה הרגישה רע ואמרה לבעלי שהיא כן רוצה קשר איתי ואני בהתחלה לא רציתי ואז סכמתי עם בעלי שאם הוא רוצה שנהיה בקשר אז זה לפי הכללים שלי:
    אני מתקשרת אליהם פעם בשבוע לשיחה קצרה.
    באה לשם עם הילדים פעם בחודש או פעם בשבועיים לביקור.
    וזהו לא רוצה לשמוע למי היא נתנה כסף ולמי היא עזרה.
    ואני רוצה להגיד לך שמאז שאני לא יודעת והכי חשוב שהבנתי שהיא לא חייבתתתת לי כלום ולא צריכה ולא חייבת לעזור גם עם יש לה ויש להם אפשרות לעזור לי היא לא חייבתתתתתתת לנו כלום.
    אני רוצה להגיד לך שבשנה האחרונה קבלתי ממנה המון דברים היא קנתה לי תמי 4, נתנה לי מתנה כסף לחג, קונה לילדים כל פעם משהו אחר והכל בלי לבקש ממנה כלום פשוט כשלא מבקשים ולא מצפים הדברים קוראים ממש קוראים מעצמם ולגבי היחס שלי ושלה אליהם מצויינים היא מקבלת אותי מאוד יפה ואומרת שהיא אוהבת אותי ואיזה כלה טובה אני ושאני הכי טובה מכל הכלות שיש לה אני לא תמימה ומאמינה אבל בסדר הכל שקט אז זה בסדר אני מגיעה אליהם לביקור מתי שאני רוצה מתקשרת מתי שבא לי והכל בסדר והיא תמיד שואלת הכל בסדר.
    אפילו שתביני היא נתנה לבעלי כסף לפסח כדאי שיתן לי מתנה לחג והיא אמרה לו שיגיד שהוא הביא את זה ממנו.
    פשוט אני למדתי לשנות את הגישה כלפיהם והם למדו להכיר אותי ושאיתי לא משחקים וצריכים להתנהג יפה וככה לכל אחד יש את הכבוד אחד לשני.
    בהצלחה

• רק רציתי להגיד - שהם גם אנשים, אולי אתם לא מסתדרים, אבל הם לא אנשים רעים. הם גידלו את בעלך במשך 18 שנה ואי אפשר לצפות שהוא יפנה להם עורף.

בכל ויכוח יש שני צדדים לכל מטבע, אולי אם היית מנסה לראות את זה מהצד שלהם מההתחלה זה לא היה מתגלגל.

אני לא מכירה את כל הפרטים, אבל אני מקווה שתוכלו ליישב את זה ביניכם (אחרי שהעצבים ירדו).
    גם חמתי לא מושלמת ויש לה ולחמי פאקים (זוהר - לא להלשין
  • רחל את הגישה שיניתי מזמן. אתמול בעלי היה שם לשיחה וכשחזר הייתי יותר בהלם איזה ילדה בת 10 היא
  • צ היקרה...
    (כן, כן אני לא אפסיק להתלהב מזה..)

גם חמותי ובני משפחתה מאוד מאוד שונים בהתנהגות ובנימוסים שלהם מאיפה שאני הגעתי ובכלל ממה שאני מכירה - לי היה מאוד קשה להתרגל לזה בהתחלה - ועד היום...
    אני לא ביחסים הכי טובים איתם - הלוואי והיו יחסים אחרים - אבל לא יהיו , הם כאלה ואני בדיוק ההיפך..
    ואני כן חושבת שאת צריכה להעמיד להם גבולות ברורים (כמו שלא נכנסים לחדר לידה אם לא מתאים לך נ-ק-ו-ד-ה!!! גם אם זה אומר להגיד להם את זה באופן ברור- בבקשה תצאו כי זה לא מקובל עלי) גיסתי לא מדברת איתי כבר חצי שנה כי העמדתי אותה במקום בקשר למשהו... מה לעשות, בסופו של דבר המשפחה שלי היא שלי ואני קובעת איך היא מתנהלת ואם אפשר לבוא לבקר בלי להודיע בשבת בצהריים או לא (למשל
  • היי
    אם אני יספר לך כמה היא התערבה לי בחיים במיוחד ביחסי אישות הרי אנחנו שומרים טהרת המשפחה וכמה סיפורים שיקריים היא אמרה לאמא שלי, שתביני יום אחד היא התקשרה לאמא שלי בתקופה שגרנו אצלה ואם תדעי איזה שטויות ומה היא ספרה לה אני נגעלתי ואמא שלי מכירה אותי היא הרי החברה הכי טובה שלי שאמא שלי אמרה לי רחל היא משוגעת.
    אבל זה עבר לה ועכשיו אני מאוד אהובה עליה ככה בכל זאת היא מתייחסת והדברים שהיא נותנת לי מרצון.
    היא אומרת גם איך אנחנו מסתדרות עכשיו אז אני צוחקת ואומרת לחזי מאוד מסתדרות. אבל לכולם טוב וכולם מרגישים בסדר אז מה איכפת לי אני לא מתה עליה אבל גם לא שונאת אותה היא סך הכל אישה לא רעה בכלל אבל לא ידעה איך לגשת אליי.

• רחל אז אצלנו זה לא היה ככה. אני לתומי חשבתי שיש יחסים סבירים במהלך כל השנים. אתמול היא הזמינה את בעלי לשיחה ובכתה לו עם דמעות ואמרה שכבר שש שנים שאני מתנהגת בצורה נוראית
  • צאלה (אמרת שיצאת מהמסתור

• היא צעקה עליך והוא עוד כועס עליך?
    אני שנים ישבתי וספגתי עלבונות מהצד של בעלי
    עד שהגיעו מים עד נפש
    והחלטתי לענות מידה כנגד מידה
    לא פראיירית ועונה
    אומרת את מה שיש לי על הלב בלי חשבון
  • הכי טוב לענות! למה לשמור בבטן?? רואה למה זה גרם...
    לא חייבים לכסאח אחד את השני אפשר להביע דעה בצורה יפה עם חיוך(יותר מעצבן
  • ועוד משהו..
    לגבי המצב עכשיו...
    אחרי שקראתי בערך מה היה
    אני חושבת שהדבר הכי טוב לעשות הוא ליזום שיחה איתה
    שימי את העצבים בצד עם כמה שזה קשה
    תדברו שכל אחת תגיד מה מפריע לשניה בצורה אמיתית ולא ביקורתית
    או שאם לא בא לך לעשות את זה מולה ויש לך אגו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה