היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק תעשייתי וגם זה עם ניקוי יבש יוציא משם את מה שיש..זה כבר ישן יבש ודבוק לשורש הסיב שממנו בנוי הבד:).. זה חייייב כביסה..השאלה היא האם זה יעבור כביסה ידנית בלי להתפרק לי
אם לא מתפרק לך את יכולה לנקות עם מי סבון ולשפשף עם ספוג/סקוץ' ולנגב עם סמרטוט כמה שאפשר, ואז לנקות עם סמרטוט לח שאריות סבון אחרונות - או ממש במים במקלחת ולייבש חלקי מתכת שלא יחלידו.
ניקיתי ספת בד ככה כי סיפור להוריד את הריפוד ויצא מצוחצח.
חמתי תמיד אומרת שבדי ריפוד מנקים עם מים וחומץ וזה מוריד הכל.
אני אישית קניתי למשל לספות ספריי שעושה מלא קצף ואז משפשפים טוב טוב וזה מוריד הכל. אני אומרת תשאבי טוב טוב את הריפוד ואז תעשי עם אחת מ2 השיטות - הכל ירד.
ולגבי זה שאת אומרת שהריפוד לא יורד. לי יש את המטאליק וזה יורד עד החלק התחתון, אולי לא עליתם על השיטה?
פעם היה לי מדריד - הורדתי הההההכל!!. תסני שוב פעם בטוח את מפספסת איזה סקוטש
אני אבדוק שוב..למרות שאני מוכנה להישבע שחפרתי בכל הפינות..למרות שאני יודעת שבדר בייבי מתגאים בריפודים נשלפים. תודה בנות:)