אוף..צריכה שתרגיעו אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר יומיים שלושה שאני עם הרגשה כזאת שאני לא ממש מרגישה אותה כמו בדרך כלל...
    אני כן מרגישה אבל הרבההההההההההההההההה יותר פחות וחלש יותר... אולי שוב התהפכה?? אולי סתם הרגשה שלי? ?
    עם לינוי הרגשתי ממש מעט תנועות ועכשיו בהריון הנוכחי אני מרגישה הרבה יותר ברור וחזק אבל יש תקופות שמרגישה פחות ויש שיותר...
    אבל זה משגע אותי, מדאיג אותי...
    את המיון הזה של כללית יש רק בבבוקר ואני כל השבוע עובדת והאמת אין לי אפשרות כל כך לקחת חופש ללכת לבדוק ואני לא יודעת אם יש צורך, שיגעתי את כולם במטיון הזה כבר אוףףףףףף
    בנוסף עם המזג אוויר הזה אני כבר יומיים עם אלרגיות מזה מטורפות, מנוזלת וכאבי ראש וממש מרגישה לא משהו, ולינוי מעט מצוננת...
    אוף איזה סוף שבוע קשה...
    אבל הכי מדאיג אותי זה עניין הנועות, כן יש, אבל לא כמו תלמיד לא בתדירות ולא בחוזקה.. ואני כבר בסרטים..
    תרגיעו אותי איכשהו בבקשההההההההההההה
    [center]
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי הלחץ שלך רק יגביר את חוסר התנועות. היה לי את זה עם רז, הם בנטעים כשבא להם ולא כשבא לנו.. אל תשכחי שהמקום ברחם הולל ונהיה לה קטן, ואין לה כל כך הרבה מרווח לזוז כמו מקודם. אם את לא מרגישה תעלי להיבדק.
    תרגישי טוב

• ורה, תקראי בשבועות הריון שיש פה באתר...
    בשבועות האלו כבר יש לעובר פחות מקום לזוז , חוץ מזה יכול להיות באמת שהיא התהפכה כבר ויש לה פחות חופש תנועה...
    אבל, תגשי לעשות מוניטור בזבולון... אם את מוטרדת זה שווה את השקט הנפשי שלך...
    שיהיו בשורות טובות מאמי

• נשמע שהכל תקין

• מאמי בקורס הכנה ללידה אמרו לנו שבשבועות מתקדמים התנועות הופכות להיות יותר עדינות ופחות אגרסיביות.
    אם את חוששת תבדקי 3 פעמים ביום את התנועות
    אחרי אוכל לספר 5 תנועות תוך חצי שעה גם אם נורא חלשות

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • תודה!
    אגש לנסות לאכול ולספור את התנועות..
    עדיין קצת בלחץ. לא ממש הרגשתי היום!
    [center]
  • גם לי זכור שלקראת הסוף השתוללה פחות....
    תתקשרי לרופא שלך, מקסימום יעשה לך אולט' זריז
  • אולי זה קשור לזה שאת חולה עכשיו? לא יודעת.אולי באמת כי אין שם הרבה מקום.
    עכשיו בעי הבגלל החג שעובידם יום קצר ורק בבוקר אפשר. אבל אולי מוקד אחיות עובד ויעזרו לך?
  • נראה בערב, אני אשכיב את לולי לישון ואנסה לשכב ולהתרכז בתנועות, כי עד עכשיו לא הצלחתי למצוא לזה זמן!
    הלוואי שהכל בסדר

[center]
  • בערב הרגשתי אותה ממש קצת אבל הרגשתי, מצד אחד נרגעתי קצת ומצד שני היא זזה הרבה יותר לפני כן ובצורה לגמרי שונה.. מעניין מה הסיבה, מעט לחוצה, אבל לא אגש כי בכל זאת הרגשדתי, נכון?
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה