מה אפשר לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ,אני בת 22 עם ילדה בת 2 ההריון אצל הילדה היה לי דימומים בחודשיים הראשונים (עד חודש חמישי) הייתי בבית חולים כמה פעמים הרופא טען שאסור לי להתאמץ כשהתקדם ההריון היתה שלייה נמוכה(חשוב לציין שלא עבדתי בזמן ההריון הראשון) הריון בשבוע 9+6 הסתיים בהפלה אחרי שהיה לי כמעט חודש כאבי גב תחתון שלא התיחסתי חשבתי מהעבודה (אני עובדת בגן ילדים ) היו לי כמה ימים הפרשות חומות עם טיפות של דם אחרי יומיים קמתי עם התכווצויות ברחם רצתי לשירותים דימומים מאוד חזקים השק הריון נפל .רציתי לשאול עם כל הריון אני יהיה לי דימומים אני מאוד רוצה להיכנס להריון אבל נורא מפחדת להיכנס שוב להריון שלא הסתיים שוב בהפלה ?מה אני עושה? 
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

העובדה שזה קרה בהריון ואח"כ בהפלה, ממש לא אומר שזה יקרה שוב
    את יכולה להכנס שוב להריון מבלי חשש

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה