פוליציסטית קל, האם להתחיל בטיפולי פוריות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אני ובעלי מנסים להכינס להריון מזה חצי שנה.
    העניין הוא שהמחזורים שלי די ארוכים (44-48 ימים בשלושת הפעמים האחרונות, לפני כן לקחתי גלולות). ורופאת הנשים אמרה שאולי אין לי ביוץ (יש לציין שהיא לא בדקה אותי בשום צורה על מנת לתת את הקביעה הזו). עשיתי פרופיל הורמונלי שהיה תקין מלבד deahs שהיה נמוך (1.2). הלכתי לרופא פוריות שעשה לי אולטסאונד (לראשונה בכל מהלך הבירור) ואמר שאני פוליציסטית קל. לאחר מכן ישר רשם לי לקחת אקקלומין בחודש הבא. השאלה שלי היא כיצד הוא יודע שאין לי ביוץ ועלי לקחת אקקלומין ללא מעקב של חודש אחד אפילו. ואם אני פוליציסטית קל, אין לי סיכוי להיכנס להריון לבד? ללא טיפולי פוריות? זה היה ניראה לי מאוד פזיז מצד הרופא לתת לי הורמונים כל כך קשים שעלולים לפגוע ברירית הרחם כשאני צעירה, מנסה רק חצי שנה, והוא לא עשה לי שום מעקב. האם זו השיטה של כל הרופאים ואני סתם נלחצת? אני פשוט מעדיפה דרכים יותר טבעיות כמו דיקור סיני שמטפלות בבעיה ולא גורמות נזקים קשים לגוף ואני לא יודעת מה לעשות, האם יש סיכוי לגרום לביוץ ללא האקקלומין? אני פשוט מפחדת להיכנס למעגל טיפולי הפוריות מבלי שאני באמת באמת צריכה את זה.
    בנוסף קראתי על כל התסמינים החיצוניים והבעיות של פוליציזם כגון שיעור, משקל יתר, טסטוסטרון גבוה וכו' ואין לי (טפו טפו) אף אחת מהתופעות הללו.
    אשמח לייעוץ בהקדם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה