היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היינו אצל חמי וחמתי בחג.. וגם סבתא של בעלי היתה (היא מבוגרת ) ואז היא חשדה שאני בהריון ואמרתי לה שאני אכן בהריון. אז היא שאלה מה יש לי- אמרתי עוד בת
10 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחחחח איזה טיפשות! טוב מאוד שאת לא מתרגשת
קרן מזה משנה מה מאחלים? כאילו שהמאחלים קובעים את המין
ודרך אגב אתמול קניתי לרזוש מלא בגדי קיץ, ואני רוצה רק להודות לך אלוהים שנתת לי בת
הכי טוב בנות
נופר - לא הבנת אותי... התכוונתי שאנשים מכניסים לעצמם ולאחרים לראש ש"בן זכר" זה הרצוי, ואם יצאה בת אז "לא נורא". אף אחד לא יאחל בת כי זה לא נתפס כברכה. זאת הבעיה - הגישה. תפסיקו לאחל רק בנים. זה מקומם.
הכי חשוב הבריאות!
אני זוכרת כמה רציתי בן ולא רציתי לשמוע לאף אחד, היום לצערי אני מבינה על בשרי שהכי חשוב זה התקינות והבריאות 5 5 5
בע"ה אחרי נהוראי גם אני רוצה נסיכה
הכי חשוב הבריאות!
אני זוכרת כמה רציתי בן ולא רציתי לשמוע לאף אחד, היום לצערי אני מבינה על בשרי שהכי חשוב זה התקינות והבריאות 5 5 5
הכי חשוב הבריאות!
גישה דפוקה! אין מה להתרגז. הכי חשוב שיהיה ילד בריא והכל יהיה בסדר, חבל שאנשים לא מבינים את זה ותקועים במה שהיה מקובל פעם גם סבא שלע אתמול בא ביציאה שאם יהיה בן הוא יהפוך אותו לספורטאי. סליחה? מי מבטיח שבן דווקא יאהב ספרט?? ואם זו תהיה בת והיא תרצה?? בקיצור, עדיף לקחת בקלילות במקום להתרגז.