רעיונות בבקשה חייבת דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות דחוף לי חייבת להתחיל להתארגן על מה לעשות ביום הולדת של דניאלה שיחגג עם החברים מהגן בשבת הבאה אז ככה גם הורים יהיו בסוף הוא בג'ימבורי כבר שילמתי להם את כל הסכום נשאר רק 50 ש"ח וה/למות מסביב
    הפתעות אני קונה איקי דביקי (לא משקיעה בהפתעות)
    הבעיה היא האוכל אמא שלי שאני עדין עין אצלה עם דניאלה הצעיה ככה
    תפריט ראשון
    30 ביצים קשות (כל ביצה נחתוך לחצי)
    2 פלטות גבינות צהובות
    2 פלטות ירקות
    2 פשטידות
    30 פיתות שיחתכו לרבעים או חצאים
    2 עוגות (אחת מעוצבת של דורה מתנה)
    חטיפים (ביסלי במבה ביגלה ציטוס וופלים מה עוד חוץ חוץ חוץ מסוכריות)
    3 מיץ תפוזים
    3 מיץ ענבים
    3 מיץ מנגו או מיץ אחר
    6 מיים עין גדי
    לפינת הורים קפה שחור נס קפה תה חלב רוגלכים ובורקסים
    תפריט 2 אמא שלי פתאום הציעה נקניקים אז לדעתי ביצים ופשטידות מיותר והעוגות יהיו פרווה
    מה אתן מציעות לדעתי הראשון הוא סוף נכון?

7 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי הולכת על תפריט חלבי - ילדים הרבה יותר אוהבים
    את יכול לילדים לשים גם בורקסים או פיצות קטנות (יש פיצות קטנות מרובעות של מעדנות שאת רק צריכה לאפות אותם והטעם שלהם ממש סביר )

בהצלחה!
    ומזל טוב..
  • תודה הדסקה שכחתי לציין שיהיו גם טרופיות לכל ילד אחד פיצות זה,מיותר לא חשבתי על זה בכלל

• תפריט ראשון זה מעולה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • גם אני בעד הראשון.
    מתי תשימי את החטיפים? אם יהיו חטיפים לצד אוכל רגיל, הילדים לא יאכלו את האוכל, אלא רק את החטיפים.
  • חטיפים יהיו יחד עם האוכל כל אחד יבחר במה שהוא רוצה וסבבה תודה

• שימי לילדים קצת במבה, ביסלי, סוכריות טופי, מרשמלו
    למרות שאני חושבת שמשהו קצת יותר נורמאלי לאכול יהיה יותר מזין וטעים לילדים
    אם את קונה טרופיות- למה באמת לא להוסיף פיצות או נקנקיה בלחמניה??

או מראש להכין חצאי פיתות עם חומוס, מלפפון ופסטרמה?

את יכולה לקנות להם שקיות הפתעה שעולות כמו האיקי דביקי אני מניחה (אין לי מושג מה זה איקי דביקי) אבל יש שקיות הפתעה בדרום ת"א ב- 5 ש"ח גג וגם מלא הפתעות זולות ונפלאות.

לגבי ההורים את לא חייבת פשטידות את יכולה בורקסים ומשהו חם+קר לשתות, קוראסונים ורוגעלך יעשה את העבודה .

למה צריך 2 עוגות???? העוגה המעוצבת של דורה זה מספיק.

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • טוב קודם תמי מאמי שלי סוכריות טופי ומרשמלו לא באים בחשבון
    אני שמה להם תפריט חלבי אחרי התייעצות נוספת עם אמא שלי ההורים יהיו נוכחים בחוץ ככה שהם יכינו לילדים את הכריכים שיטת הבופה
    אחות של מוטי תעשה פשטידה אחת ואחותי פשטידה נוספת מעדיפה שיהיה קצת יותר אוכל ולא יהיה חסר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה