היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, מישהי מכירה עוד אתרים בהם אפשר לחפש דירות למכירה חוץ מיד 2? ובכללי אם מישהי מכירה אזור טוב בחיפה שיש בו בתי ספר ואת כל שירותי הציבור באופן נגיש, אשמח לשמוע!
חג שמח
אדוה
2 תגובות
עמוד 1
את רוצה רק חיפה עצמה? אני גרה בנשר מילדות ומאוד מרוצה והכל גם מאוד קרוב. מעבר לזה יש לך את נווה שאנן (אזורים ממנה) ויש את השכונות היקרות יותר תלוי בתקציב
ולגבי אתר מנסיון מה שיש ביד 2 יש בשאר האתרים - לא תצמאי משהו חדש
היי אדווה, חג שמח... את האמת שאני לא כל כך מכירה אזורים בחיפה חוץ מאשר נשר וזה דרך חברה שעובדת איתי (אני ירושלמית במקור) אז בזה לצערי לא כל כך אוכל לעזור לך. לגבי אתרים לחיפוש דירה אני יכולה בפה מלא להמליץ לך על הלוח דירות למכירה שנמצא באתר של בנק מזרחי. אנחנו מצאנו שם את הדירה שלנו (דרך אגב היא לא הופיעה ביד 2) כך שהניסיון שלנו עם הלוח הוא מעולה. באמת ששווה בדיקה!!! צירפתי לך גם קישור לנוחיותך... בהצלחה! קישור