שיתוף והתייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שני האחרון נסעתי לטבריה לסידורים...
    התקשרתי ליניב לשאול משהו לגבי המתנה של ההורים שלו לפסח...
    הוא עונה אני שומעת ברקע בכי...
    אני שואלת אותו-איפה אתה?
    הוא אומר- אני עם אלה בדרך למרפאה...היא חתכה את הלשון התקשרו אלי מהגן...
    עזבתי הכל וחיכיתי לעדכון ממנו.
    אחרי חמש דקות הוא מתקשר- צריך לקחת אותה למיון.
    נסעתי למיון ישר פגשתי אותם שם.
    במיון היא יורקת דם כל כמה שניות בוכיה ומותשת ובעיקר לא משתפת פעולה.
    הרופא הסתכל שניה על הלשון שלה ופסק- צריך תפרים בהרדמה כללית.
    נחכה עד ארבע שהיא תהיה מספיק זמן בצום.
    באו לקחת לה דם, הכנו אותה לזה והיא עם עיניים רדופות מאימה צרופה צרחה כמו חיה "שמישהו יעזור לי"
    זה משפט שנחקק לי בלב בדם כי זה לא היה "אמא תעזרי לי" כי אמא עזרה לתפוס אותה שהיא לא תזוז... היא צרחה לחלל החדר, למושיע אלמוני...
    הרגעתי אותה דיברתי אליה ואז ביקשתי ממנה שתסתכל בדיוק מה עושים לה. היא נרגעה אבל המשפט הזה יישאר איתי לנצח.
    העלו אותנו למחלקת ילדים (מחלקה מקסימה דרך אגב) שם חיכינו לניתוח שבסופו של דבר התחיל בשש (והילדה בצום- אז גם אנחנו כמובן כי איך אפשר לאכול ככה?)
    השעה שעמדתי מחוץ לחדר הניתוח הייתה ארוכה וקשה.
    בסוף קראו לנו, חיכינו שהיא תתעורר וכשהיא התעוררה חשתי הקלה מטורפת.
    נשארתי לישון איתה ויניב עלה לילדים שהיו עד אז עם סבתא.
    היא ישנה כל הלילה בלי להתעורר.

מסתבר שהיא הלכה לשטוף ידיים בגן דיברה עם ילדה או צחקה ואיבדה שיווי משקל... הלשון הייתה בחוץ כשהיא קיבלה מכה מהכיור בסנטר מה שגרם לפה שלה להיסגר על הלשון בכוח.
    הגננת הפעילה לחצן מצוקה, הייתה לה שלולית של דם יניב הגיע בטיל והטיס אותה למיון.

אני אחרי יומיים חטפתי דלקת גרון קשה ביותר ואני בטוחה שזה מהלחץ.

היום היא בסדר, אוכלת כבר הכל, מדברת רגיל, ואפילו חזרה לגן לחצי יום.
    שאלוהים ישמור על ילדינו!!!!! אנחנו חששנו לקראת הניתוח שאנחנו צריכים לעבור עם אורי (של הבקע שאמור לקרות בקרוב) ובסוף אלה עקפה בסיבוב...

קצת שיתופים אחרים:
    אלה מצאה את האפיקומן (או אפיקומד כפי שאורי קרא לו) וסבא הבטיח לקנות לה אייפד. המתוקה הזאת אמרה- לא צריך לקנות גם לאורי כי אנחנו ממילא מחלקים בינינו את הצעצועים....
    אורי החליט גם למצוא את האפיקומן- לא טרח הרבה והלך ישר לקופסת המצות שלף מצה בתרועה חגיגית ואמר- הנה האפיקומד!!
    היינו עם חברים והילד שלהם ביקש מאורי חמשוש אורי הוציא כדי לתת לו אז האמא אומרת לילד- די אכלת כבר חבילה שלמה. אורי הכניס את החמשוש לשקית ואמר לו- די אכלת חבילה שלמה...
    אורי השתעל וסיפר שהיה לו הרבה סמאללה בגרון...
    שאלתי אותו איך הייתה השנ"צ שלו אז הוא לי טוב אבל לא מספיק..(כיאה לילדון קצת פולני...)

לגבי ההתיעצות- בעניין התינוקת של גיסתי שהיום בת 7 חודשים. תשמעו, התינוקת לא בוכה בכלל, לא ראיתי כזה דבר!!! לא כשהיא רעבה, לא כשהיא עייפה... אני שמעתי אותה בוכה פעם אחת...
    היא לא אפטית, היא מחייכת ומגיבה לסביבה, אבל היא לא בוכה...היא מסוגלת לקום בבוקר ולשכב בשקט במיטה שלה... עד שמישהו שם לב שהיא התעוררה...
    גיסתי טוענת שהיא לא בוכה כי היא מסופקת בזמן אז אין לה סיבה לבכות...
    לי זה לא נשמע הגיוני- תינוקות בוכים זו דרך התקשורת שלהם...
    מה אתן אומרות? אני דואגת עם סיבה או לא? יצא לכן להכיר תינוק שלא בכה...?

[

[
    [
24 תגובות
עמוד 1
  • יו ממי יחסית לפורום הרדום הבאת אותה בעידכוניישן

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    55555
    55555
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מפחיד הקטע עם הלשון! רק שיהיו בריאים
  • בקשר לאלה

• חג שמח מאמי
  • יואו!!!! מה שקרה לאלה זה מזעזע!!!!!
    העיקר שעכשיו הכל בסדר.

בקשר לתינוקת - יונתן היה תינוק שכמעט לא בוכה (למרות שהיה בוכה לאוכל ולפעמים כשהיה עייף). וגם שחר, הבן של מאיה - לא היה בוכה כשהיה תינוק. היינו צוחקים שמאיה מאביסה אותו ולכן הוא לא בוכה כי הוא מפחד שיקבל עוד בקבוק. עוד מעט הוא כבר בן 6 והוא בסדר גמור.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לגבי אלה
  • איזה סרט רע
  • קודם כל..אתחיל מהסוף..גם ינאי היה כזה...
    לא בכה בכלל!!!!!!
    כשהיה מתעורר היה יושב במיטה ומשחק או צוחק...כשהיה עייף או גם כשלא והתעקשתי שזו שעת ההשכבה הוא שכב בשקט במיטה...
    כשהכנסתי אותו למסגרת בגיל 8 חודשים הגננת שאלה איך הוא נוהג להירגע בעת בכי ואמרתי לה שאני לא יודעת כי לא ממש יצא לנו להיות במצב כזה..
    לקראת גיל שנה זה קצת השתנה..הוא עדיין לא בכיין גדול..אבל כשיצאו שיניים או שחולה או שהוא מתרגז עלי ומנוף באגרופים (שזה הכי לאכול אותו בעולם) אז הוא בוכה...אני לא הייתי דואגת..זה אופי...וזה פשוט מזל משמיים ...בעיקר לפי התאור שלך שהיא חיונית ולא אפטית...זו ברכה

לגבי אלה..אני בשוק ממה שסיפרת! ומה זה אומר לחצן מצוקה???בגן???
    כל הכבוד לאלה הגיבורה וגם לכם...העיקר שאתם אחרי זה והיא מרגישה טוב
    יש לך ילדים מקסימים 555555 חמסהההההה מתה על היציאות שלהם
    חג שמח

• מסכנה אלה!! היא בטח היתה גיבורה באותו היום.

• יא
  • וואי איזה מלחיץ
  • אמאלה זהר- איזה נורא הסיפור על אלה!!!!!!1
    אנחנו כל כך מפחדים שמישהו יפגע בהם , או שחלילה רשלנות מסוימת תפגע בהם , ותראי איך פשוט חוסר תשומת לב של שניה אחת , אבוד שווי משקל ,ולאן זה לקח אותה
  • וואו מפחיד מה שקרה לאלה אבל תודה לאל זה מאחוריכם והיא בסדר גמור
  • לגבי אלה

• בנות שתבינו-
    זה לא שהיא כמעט ולא בוכה.
    היא לא בוכה. בכלל.

[

[
    [
  • אוי... איזה מצב מתסכל
  • שיוווו
    איזה סיוט עברתם!! ה' ישמור, טוב לדעת שהיא מרגישה טוב יותר עכשיו!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • שיואו איזו מסכנה אלה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לגבי אלה
  • אלה - אאאאווווץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ'!!!!!!!!!!!!!!
    איה!!!!!!!!
    אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!
    אי---מא!!!!!!!!!!!!!!!!
    אויש, איזה כאבים!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה מסכנה שהיית צריכה לעבור את זה....

אורי - "טוב, אבל לא מספיק"
    למה זה נשמע לי מוכר, אפעס, מהבית??...

ההתייעצות - בהחלט הייתי הולכת לברר את הכיוון שהציעה אמא ויותר.

ונשיקות, המון

• איזה מלחיץץץץ מה שקרה לאלה! העיקר שהיא בסדר עכשיו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה