-
קודם כל בשעה טובה קל ותקין!
לדעתי אף אחת לא תיקח את הסיכון של בריאות עוברך ותגיד לך לנסוע
אני אגיד לך שהרופא יודע מה שהוא מדבר ואכן, חברה שלי הפילה כשטסה לאילת
אלו שבועות מאוד חשובים וקריטיים.
שולחת לך חיבוקים וחיזוקים מאמי
-
קודם כל, מזל טוב!!!
לגבי ירח הדבש, גם אני כמו שירה חושבת שאף אחת לא תקח את הסיכון להגיד לך לטוס בלי להתייחס לאזהרות הרופא כי השבועות הראשונים הם באמת חשובים וקריטיים (כמו גם השבועות האחרונים) ואם חס וחלילה לא עלינו משהו קורה, טוב לדעת שהרופא המטפל נמצא במרחק של נסיעה קצרה.
מצד שני יש בחורות שרק מגלות על ההריון בשבועות 8-9 ועד אז הן טסות ומטיילות בעולם ללא ידיעה, זה כמובן בהנחה שהן שייכות לבנות המזל שלא סובלות מתופעות ההריון הנלוות כמו בחילות, הקאות ועייפות...
בקיצור את היחידה שיכולה להחליט אם לטוס או לא, העיקר שתעשי החלטה שתהיי שלמה איתה אחרי שתבחני את כל האפשרויות.
שיהיה הריון קל ותקין!
-
אני לא חושבת שטיסה במטוס תעשה משהו לעובר.
אני לא הייתי טסה דווקא בגלל המקום שאליו טסים.
מזרח זה מה? הודו וכאלה?
צריך להתחסן? מותר להתחסן בהריון בחיסונים האלה?
האיזורים לא מי יודע מה סטריליים... בעיות מים... תקינות האוכל...כל זה...
וגם יכולות ליהיות תופעות הריון שבאות בהתחלה כמו בחילות והקאות ועייפות, זה יכול להרוס את הטיול. הן לא חייבות להיות אצלך, אבל אי אפשר לנבא.
אני למשל טסתי בחודש רביעי לאירופה.
-
אם לנסוע זה עכשיו.
אחר כך כבר לא תרגישי טוב,ניהיו בדיקות וכו׳
לא מבינה מה הסיכון בלטוס עכשיו.
-
קודם כל המון מזל טוב
אני לא הייתי נוסעת מכיוון שלא הייתי מסכנת את האוצר המדהים הזה
ויש דברים שחלילה יכולים לקרות בזמן הטיסה ולא פה
-
דעתי היא דעה כמו של רוב הבנות.. אני לא הייתי טסה, במיוחד בשבועות כל כך מוקדמים... הרופא יודע על מה הוא מדבר.. וגם לא הייתי רוצה לסכן את ההריון...
בהצלחה בכל החלטה שתחליטי וכמובן בשעה טובה המשך קל ותקין!
[center]
-
אכן דילמה... לא יודעת מה הייתי עושה
-
אתן מקסימות!!! תודה על ההמלצות והתמיכה ,לא ציפיתי לקבל כ"כ הרבה תגובות. החלטנו לבטל את הטיסה בשלב הזה כי לא הרגשנו נוח ולא היינו שלמים עד הסוף. כנראה שניסע עוד חודשיים לאיזור ידידותי יותר להריון. בינתיים העברתי את כל הבוקר בצעקות ועצבים על חברת אלעל בנסיון לבטל את עמלת ביטול הכרטיסים (500$), בנוסף לביטולי הטיסות הפנימיות והמלונות שהזמנו- כואב הלב אבל כפרה על הכסף, העיקר הבריאות.
לחיי המשך קל ומהנה לכולנו!
-
לא נורא. העיקר זה הבייבי. תזמינו לכם צימר מפנק במקום. רוצה המלצות לצימרים ממש שווים? אנחנו אחרי החתונה נסענו לצימר מדהים.