פזילה פתאומית .. +עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאיר שלי בשבועות האחרונים הופיעה פזילה תאומית .
    הפזילה אינה נראית לעין במצב רגיל רק במצבים שהוא מנסה למקד ראייה לכיוון מעלה ... ואז זה ממש בולט .
    מישהי מכירה ?
    כמובן שאני אקבע מחר תור לרופאת עיניים

עדכון-
    היינו היום בבדיקה הוא לא שת"פ כ"כ ...
    היא ראתה למה התכוונתי היא אומרת שזה שריר שיותר חלש , זה לא פוגם בראייה , זה כנראה תמיד היה שם ולא שמתי לב
22 תגובות
עמוד 1
  • לקחת לרופא עיניים
    בהצלחה
  • תעדכני אחרי הרופאה

• לא
  • יכול להיות שסתם הוא צריך משקפיים וגם יכול להיות דברים אחרים.
    לדעתי לקבוע תור לרופא עיניים כמה שיותר מוקדם.

מחזיקה לך אצבעות שזה כלום
  • בהצלחה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לפעמים זה כמו "טיקים"... רופא יאמר תשובה וודאיץ.
    בהצלחההה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • נקבע תור ליום חמישי (הקרוב) בבוקר
    תחזיקו אצבעות

• מחזיקה

• לא מכירה

בהצלחה

• מקווה שזה שום דבר ויחלוף מעצמו

• תעדכני...

• הוא כל היום מקבל מכות ...
  • מעולה!!
    אני זוכרת שהייתה לי תחושה שאמילי פוזלת וכולם אמרו שאני מדמיינת
    עד שהתחלתי לראות את זה גם בתמונות..ואז לא היה ספק

• איזה מוזר שהיא אומרת שזה תמיד היה ולא שמתם לב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני במקומך הייתי הולכת לשמוע דעה נוספת של רופא אחר אפילו באופן פרטי. רק בשביל השקט הנפשי.
    לצערי יש לי ניסיון ארוך עם בעיות עיניים עם הבת שלי. ולקח לצוות רפואי זמן רב בכלל לאתר את הבעיה.
    צריך רק לחייך!
  • יש מצב שזה היה שם תמיד ולא שמתי לב כי התחלתי לשים לב לזה בשבועיים האחרוניים בכל פעם שאנחנו עולים במעלית בבניין שלנו הוא עושה לי מן פרצוף כזה בצחוק ואז במיקוד הראייה כלפיי מעלה זה קורה

• עכשיו שאני חושבת על זה, ילדה בגן שהתחילה פתאום לפזול בסוף הייתה צריכה משקפיים

אולי באמת שווה בדיקה נוספת

• גם אני חושבת ששווה לשמוע חוות דעת נוספת

• [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה