היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות בעקבות החום אני רוצה בקרוב אולי לקחת את אופק לים / בריכה...
אני יודעת שיש חיתולי שחיה של האגיס (ראיתי בסופר פארם במבצע 30 ש"ח...נראה לי ממש שווה..) ויש שם 3 מידות , איך החיתולים האלה? ממש גדולים או בגודל רגיל כמו חיתול לפי המשקל?
והאם אי אפשר להכניס למים עם חיתול רגיל?
9 תגובות
עמוד 1
היי, עם חיתול רגיל אל תכניסי למים, החיתול סופג את כל המים וממש מתנפח ונהיה כבד ולא נוח החיתולים של המים במיוחד בשביל זה ומאוד נוח תקני עפ"י המשקל שרשום על האריזה (די דומה לחיתול רגיל)
תודה
לא עם חיתול רגיל! כל החיתולים שנועדו לבריכה טובים. התלמידים שלי נכנסים איתם לבריכה.
בקיץ שעבר קניתי סטוקים של חיתולים כאלה בשביל ים הם מעולים לכי לפי משקל שכתוב
שנה שעברה רז שקלה 5 קילו וקניתי לה את המידה של 7-14 שזה הכי קטן... זה היה סבבה למרות שהיה קצת גדול אבל סבבה. טיטול רגיל סופג מלאאאאאאאאאאא מים, היא תשקע איתו
יש עכשיו במבצע אז אני אקנה כמה... אגב,נופרי הקטנטנה שלך מהממת!!!!! 555 ראיתי אותה בפייס....
את אורטל קפריזר משהו כזה??????????????????????? אישרתי ולא קישרתי מי זאת
אני אורטל קרופיאש חחחחחחחחחח.... שם משפחה קצת מסובך...