-
לקנות לקנות לקנות לקנות
אצל להב עשיתי אותו הדבר השקעתי על כסא טוב ואני לא מתחרטת לרגע. שרד שלוש שנים עם להב ועכשיו עבר לנועם ואנחנו מאוד מרוצים (לי יש אלפא אומגה עלית DLX.
אוונפלו כסא מעולה ויש אותו להרבה בנות פה ואני חושבת שתעשי את זה
-
תודה מאמוש!!!
-
לא ממליצה להשקיע!!!!!!!!!!
קניתי לרז אחלה כיסא ב250 ש"ח.. בע"ה בעתיד אקנה לה בוסטר והכסא שלה יעבור לתינוקת בע"ה... לא רואה לנכון להשקיע את התחת שלי בכסא
-
אני ידועה בתור זאת שתמיד אומרת לא להשקיע אלפי שקלים בעגלה או בכסא אוכל.
אבל כסא בטיחות? צריך לבדוק שעבר מבחני ריסוק ואילו מבחנים צריך לראות שהוא מרופד דיה כדי לשמור על נוחות התינוק צריך לראות שהוא תואם בעיצוב לשמירה מירבית על בריאות הגב שלהם ולא שהם יושבים מעוותים לגמרי.
סורי יש דברים שלא מזלזלים בהם.
כשאני הלכתי לקנות רכב עשיתי עליו מחקר שלם כדי לוודא שהוא בטיחותי יציב אמין חזק.
מבחינתי זה גם התנאים לקניית כסא ב-ט-י-ח-ו-ת שהילדות שלי יושבות עליו.
ובלי קשר ראיתי איך נראים אצל אחרים כסאות בטיחות שנקנו בזול - בואי תראי איך נראה הכסא שלי - כמו חדש (טוב נו חוץ מדהייה קלה של הצבע בגלל השמש חחחחח)
את יודעת אפרופו - הסלקל שלי גם נקנה בלא מעט כסף והוא באמת נראה כמו חדש אין בו אפילו לא כתמון קטנטן והוא עבר כבר 2 ילדות.
אבללללללל עדיין לילד הבא אני אקנה סלקל חדש כי סלקל הוא ל5 שנים ואז הוא פג תוקף - יש לו בלאי טבעי שעלול לפגוע בבטיחות שלו.
מה לעשות יש דברים שצריך להשקיע בהם אין ברירה.
נ.ב
בבגדים לא צריך להשקיע
-
אה ועוד משהו
את יכולה למצוא כסא בדיוק באותם קריטריונים ביותר זול
למשל הכסא שלי בגלל שיצאו בדגם חדש המחיר שלו ירד משמעותית
ממליצה לך לנסות לעשות סקר שוק קטן.
וכן הוא עד 45 קילו הופך לבוסטר (למרות שבינתיים יש כבר ילד חדש ומעבירים את הכסא הזה ולראשון קונים בוסטר (גם משהו טוב כמובן) אפשר לשים נגד הכיוון
תנסי לפני שאת קונה את האוונפלו (למרות שווב הוא מהמם)
-
אני מסכימה עם סיון, גם אני רציתי לקנות בהתחלה כסא חמוד של אינפנטי בכ300 ש"ח אבל אז בדקתי את הכסאות מבחינת בטיחות, מבחני ריסוק וכו' ולתדהמתי גיליתי שחוץ מאיזה דגם אחד של כסא בטיחות של אינפנטי, אף אחד מהכסאות לא עבר את מבחני הריסוק שעבר הכסא שקנינו לבסוף (אלפא אומגא עלית GLX).
תו תקן יש לכל כסאות הבטיחות בשוק, מבחינת מבנה הכסא, הריפוד המינימלי שנדרש וחגורות הבטיחות, אבל- כשבודקים לעומק מגלים שרובם בכלל לא עברו מבחני ריסוק....
אוונפלו זו חברה טובה ואמינה.
-
סיון נראה לך שקניתי לילדה שלי זבל?!
-
יקירתי זבל לא זבל בסופו של דבר כסא של 250 שח גם אם יש לו תו תקן בטוח לא עבר את מבחני הריסוק שאוונפלו עבר
ממש לא מעניין אותי אם הכסא נראה כמו כסא מלכים - מעניין אותי מה יש בתוכו
אז לילדות שלי אין מוצי או כסא אוכל ב1000 שח. אין לי בגדים מזארה.
אבל על כסא בטיחות אני לא חוסכת גם לא בשקל.
אם לך טוב ובטוח עם זה בכיף.
אבל עם עובדות בשטח אי אפשר להתווכח
-
קודם כל מצאתי את הכסא במבצע ב-1400 ש"ח...
-
אני מסכימה עם סיון.
מראש ידעתי שאני הולכת להשקיע בכסא הבטיחות (ואצלי זו השקעה כפולה)! הסתובבנו המון זמן ובדקנו כסאות. בסוף קנינו את המקסי קוזי שהוא רק עד 18 קילו ועלה לנו כל כסא 900 שקל (במבצע
-
גם אני התלבטתי לגביו... מקסי קוזי מעולה...
אבל אני ממש התאהבתי באוונפלו כי הוא כ"כ מרווח והכי אהבתי שאפשר לשים כנגד כיוון הנסיעה שזה הכי הכי חשוב בעיני
-
אורטל ממי ראית את נועם בתמונה של הלייק?
היא על הכסא נגד כיוון התנועה
תראי כמו מלכה
-
ראיתי ממש מעולה ממי!!!
ככה אני אוהבת שכסא הוא נגד הכיוון. לא כל כסא אפשר לשים ככה!!
נועם פשוט נסיכה לאכול אותה!!!