שאלה לרופא-תודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    רציתי לבדוק משהו: עשיתי סקירה ראשונה ושם התגלה נקודה היפר אקוגנית 1 מ"מ בחדר שמאל של הלב. הבנתי שזה לא כזה רציני אך אני בכל זאת מודאגת (הריון ראשון).
    היית בביקור אצל הרופא שלי והוא במעקב הריון כתב משום מה: שליה אחורית מוקד אקוגני. האם זה אותו הדבר?או שהוא פשוט לא הבין במה מדובר או לא שם לב למה שכתוב במכתב מסקירה.כי חשוב לי שכן תהיה התייחסות לבעיה "בעיה" שבאמת קיימת ולא משהו שלא קיים בכלל.
    שאלה גם האם הוא צריך לתת לי בדיקות בנוסף שיכולות לבדוק לי לגבי אותה נקודה אקוגנית?או אקו לב או משהו אחר....
    אשמח לדעתכם?כי אני ממש מודאגת...
    תודה מראש!
    אנה
4 תגובות
עמוד 1
  • אנה היי.
    את נכנסת לפורום של תמיכה הדדית לא רפואית מקצועית ..

ברור שאת מוזמנת להישאר גם פה ובנות יענו לך
    אבל שתדעי שאין פה רופאים...
    רק אמהות והריוניות מאד מאד מנוסות ומבינות...

• שיליה אחורית זה שיליה אחורית.
    ומוקד אקוגני בלב זה מוקד אקוגני בלב.
    זה שני דברים שונים.

שיליה זה השק בו נמצא העובר, היא יכולה להתמקם או קדימה או אחורה או למעלה (ברחם)...
    הכל תקין!

כשהיא למטה, או שיליית פתח, זה קצת בעייתי... אבל זה לא צריך לעניין אותך כי אצלך זה שיליה אחורית. עם שיליה כזאת אומרים שמרגישים יותר חזק תנועות עובר.

לגבי המוקד גם אצלינו היה והוא נעלם אחכ...
    כשיעשו לך עוד US, אז יסתכלו אם הוא נעלם...(ולפי הפורום זה מאוד נפוץ המוקד הזה חחח)
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי michali_pa

אנה היי.
    את נכנסת לפורום של תמיכה הדדית לא רפואית מקצועית ..

ברור שאת מוזמנת להישאר גם פה ובנות יענו לך
    אבל שתדעי שאין פה רופאים...
    רק אמהות והריוניות מאד מאד מנוסות ומבינות...

• אני חדשה בפורום
    תודה רבה על התשובות המהירות!
    הבנתי ששתי הדברים הללו לא קשורים ולכן לא הבנתי למה הרופא שלי רשם שיליה ולא לב, לכן שאלתי...
    בכל מקרה אני מקווה שבסקירה מאוחרת כבר לא יהיה נקודה הזאת.

תודה לכולן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה