מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי 2 הזרעות שנכשלו. האחרונה אחרי צילום רחם תקין. פרופיל הורמונלי תקין. ביום4 למחזור. גם מקעקב זקוקים. ובדיקת דם. המאשרת ביוץ קרב. בנוסף בדיקת דם שבועה אחרי מחזור רמת פרוגסטרון תקינה........

השאלה - האם לדרוש תמיכה תרופתית מהרופאה.... והאם יש צורך בזה. או להמשיך השקעות ולכמה סיבובים נוספים....
    אני לא יודעת מה לדרוש מהרופא. היא לא מערבת מידע ואני לפעמים מוצאת את עצמי מפספסת דברים בגלל מחסור במידע נכון בזמן נכון. 
6 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    למה תמיכה תרופתית אם רמת ההורמונים תקינה?..
    תראי, הטיפולים לא תמיד מצליחים מיד, לוקח זמן לפעמים.. ואם ההזרעות לא עובדות, עוברים להפריות. אבל זו הדרך אל מתנת החיים, זה שווה הכל..
    אל תתיאשי, יקירה. תאמיני שהעקבה לטובה..
    ואם את מרגישה שהרופאה מחבירה או לא מספרת מספיק.. תגידי לה.. ואם זה ימשיך, תחליפי רופאה. זכותך המלאה לדעת כל מה שקורה איתך ואת מהלך הטיפולים. תעמדי על זה.
    בהצלחה
  • מה עם הבדיקות זרע? תקין?
    אם תקין, ואצלך הכל תקין סביר להניח שתעשי 6 הזרעות ורק אז אם
    חלילה לא הולך תעלו כיתה להפריות והסיכוי שם הרבה יותר גבוה... מנסיון
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • בדיקת זרע לא ממש תקינה. מורפולוגיה. גם זה לא בדיוק מובן. אבל אורולוג של בעלי אמר שעם השבחה זרע צריך להיות הריון....... כמות יחסית בסדר רק אחוז הזרעונים התקינים נמוך 1%. 
    העניין שאני לא יודעת איזה שאלות לשאול.......
  • אני מציעה ככה, ללכת עם כל הנתונים והבדיקות לרופא פרטי המתמחה בטיפולי פוריות לייעוץ (הקופה נותנת החזרים בגובה של 90%) ולראות מה הוא אומר...
    תשאלי אותו מה הסיכויים להיקלט בהזרעה לנוכח המצב...

לי הוא אמר 1:6 אבל אחרי הזרעה אחת ישר עברנו להפריות... גם שם לקח לי קצת זמן, נקלטתי בסבב הרביעי של המוקפאים....

אם אתם יכולים להרשות לעצמכם רופא פרטי זה יחסוך ממך הרבה כאב ראש ויזרז את התהליך
    בלאומית מגיע 3 ייעוצים בשנה אצל רופא פרטי, בכללית נראה לי 4....
    בכל אופן גם בטיפול עצמו הרופא יכל לרשום לך ייעוץ וגם על זה תקבלי החזר...

המון בהצלחה
  • מול מי אני מבררת את הנושא של רופא פרטי? איך ז. עובד?
  • איפה את גרה?

תכתבי בפורום פוריות המלצה לרופא פרטי מהאזור בו את גרה
    הרבה בנות ישמחו לעזור לך ולהמליץ לך על המובילים בתחום...
    את יכולה גם לבדוק באינטרנט

את מתקשרת ופשוט קובעת תור לייעוץ (600-800 שח אבל את מקבלת החזר מהקופה על רוב הסכום)
    הרופא כבר יסביר לך הכל....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה