היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעקבות טלי (בייבי 20) שעשתה לי חשק להעלות תמונה שלי אחרי לידה, חובקת את האושר הכי גדול על איי האדמות... העלתי תמונות לפייס. לא יודעת להעלות לפה... יאלה בואו תעלו שנראה איך נראינו אחרי הכאב המתוק הזה
19 תגובות
עמוד 1
אז אני אעלה כאן, בסדר או שגן בפייסבוק? טוב אעלה גם וגם :) בגלל שאני אחרי קיסרי, זה היה ברגע שהושיבו אותי, שזה בערך 6-8 שעות אחרי הניתוח!. [center]
איזה תמונה מרגשת ורה
טוב אין לי במחשב תמונות מהבית חולים אבל זו תמונה שצולמה ביום הראשון לשיחרור בבית של אמא שלי..
אין על התמונות של אחרי הלידה כ"כ מרגשות אפשר לבכות!!!!!
נופר תמונה מהממת!! ראיתי בפייס!!
חחחחחח נופרי כפרה עלייך אחלה סקר!
הנה התמונה שלי ושל החיים שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
בדרך הביתה מבית החולים תראו כמה קטן הוא בסל קל היום כמעט לא נכנס בו חחח חמסההה!
יאוו איזה מרגש!!! אני בחיים לא אעז להעלות יצאתי גמורה בלי איפור בלי צבע בפנים חחחח (היה שווה כל רגע!)
אני בטוחה שתסלחו לי
שירה אני לא אסלח לך
יש אצלי בפייס.
אוווווווווף רק אני מטומטמת שכמוני לא עשיתי תמונות
התמונה הראשונה של שתינו יחד
השבועות הראשונים בבית
אולגה תמונות מדהימות! לי אין תמונה כמו הראשונה שלך כי ילדתי קיסרי
[url=http://p2pic.com/?v=2132.jpg] נראת כמו סופגנייה זוועתית אבל לפחות אריאלי יפה
איזה מהממותת!!!! כמה מרגש לראות את זה, ולהזכר כמה זה מדהים! שירררה- כולנו לא במיטבנו אחרי לידה ובלי איפור
טוב נו אז גם אני - תמונות מהלידה של אמילי
חחח אתן מקסימות אחת אחת! וגם הגוזלים שלכן כולם פשוט מדהימים.. רגישתן אותי :) את שלי ראיתן בפייסבוק והוספתי שם עוד תמונה, בעצם התמונה הראשונה שראיתי אחרי שהתעוררתי מההרדמה
הנה נונה שלי ברגעים הראשונים מחוץ לבטן
אממממממאאאא אתן נורמליות????????? חנקתן אותי.....מהתרגשות!!! אני פה עם דמעות
נופקי- אחלה סקר בהזדמנות אעלה את שלי
ווואוו מדהים ועושה לי חשק לעוד עוד ועוד ילדים
תמונות מרגשות!!!!!!!!!!! איזה אושר זה יא אלוהים!!!!!