-
אני עונה לגבי אוריקי:
חיתולים - בגיל שנתיים ו 4 חודשים פשוט הורדנו לו את החיתול ולקנו כל 20 דקות לשירותים - במוכן כל פיפי/ קקי היתה חגיגה בבית. כמובן במקביל עשו בגן.
מוצצי - לנו היתה בעיה של אצבע, אז קודם גמלתי מהאצבע (דחפתי כל פעם מוצץ) ואח"כ עשינו גמילה מהמוצץ, גמילה מהאצבע היתה בגיל שנה וחצי, מהמוצץ במהלך היום בגיל שנתיים ו 5 חודשים ומוצץ לילה ממש השבוע
-
היי מאמי
1) עדיין לא התחלנו את הגמילה מטיטול אני מחכה שיהיה ממש חם ונתחיל..
2) ממוצץ גם עדיין לא התחלנו היא לא מוכנה להירדם בלי מוצץ גם אנחנו בבעיה..
3)ממטרנה היא נגמלה כבר מלפני שנה וחצי כשהתחילה כבר לאכול הכול וכעיקרון הדבר הראשון בכול בוקר היא שותה שוקו בבקבוק של מאמ..
-
אין לי מושג
אבל שיהיה בהצלחה
-
גמילה מטיטולים התחלנו בגיל שנתיים ו-5, שבועיים לפני החופש הגדול.
לפי דעתי הכי טוב להתחיל גמילה בגן, נראה לי פשוט יותר קל מבחינתה
כי היא רואה גם ילדים אחרים הולכים לשירותים וזורמת יותר טוב וגם מבחינתי
פחות פספוסים בבית
-
* מתי ואיך התחלתם את הגמילה מטיטול??
התחלנו ביום רביעי - והילדה כבר נגמלה!! בשעות היום אין טיטולי יותר!! (אריאל בת שנה ו-7 חודשים)
* מתי ואיך התחלתם את הגמילה של מוצץ (במקרה שלנו +חיתולי, יש לנו סט :( )
אריאל לא לקחה מוצץ מעולם אבל מצצה אצבע, ובגיל שנה עברנו גמילה מאצבע עם מרה. אחרי יומיים נגמלה מהאצבע שלה!
* מתי גמלתם או מתכוונות לגמול מבקבוק של חלב (מטרנה/סימילאק)?
-
לאט ובהדרגתיות ולא הכל ביחד. להתחיל רק כשרואים שיש בשלות. מוצץ בהתחלה להגביל רק לבית, אחר כך רק למיטה.
חיתולים היא אומרת שהיא עושה? מפריע לה חיתול רטוב?
-
היא מאוד עסוקה עכשיו סביב נושא של פיפי, כי אני מדברת איתה המון על זה, היא נכנסת איתי לשירותים ורואה ילדים בגן.. אני רוצה להתחיל בקרוב, אני לא בטוחה שהיא בשלה אבל קודם כל אדבר ביום ראשון לאחר החג עם הגן שלה ונראה, כי נראה לי שבמקביל יהיה הכי קל לה ולנו.
לגבי מוצץ הורדתי לה משמעותית, היא הייתה פעם מלא עם מוצץ כל בכי הכי קטן, כרגע היא כן עם מוצץ ויכולה לבקש במהלך היום כשבוכה או עייפה אבל פחות, בלילה יש לה איזה 3-4 מוצצים במיטה ואויי וואיי וואי אם נופל לה היא ישר בוכה... ולכן פוחדת שתהיה לנו ממש בעיה וממש סיפור עם גמילה מוצץ וחיתולי כי זה סט אחד לא בא בלי השני!!!
[center]