חזרתי :) ויש לי שאלה לגבי עגלות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן

התגעגעתי, אבל החום העייפות והלימודים הכריעו אותי אז כמעט ולא נכנסתי לפורום :)

אז ככה, ההורים של בעלי הודיעו לנו חגיגית שהם קונים לנו עגלה ומכיוון שיש להם דעה משלהם אבל אנחנו אלו שמחליטים חשבתי להתייעץ עם המומחיות!

ההתלבטות היא כזו- מכיוון שבעלי ורוב משפחתו גבוהים הם התלהבו מאד מהעגלה של מוצי 4ריידר (הסברתי להם כמובן ש90 אחוז מהזמן אני אהיה עם הילד בע"ה אז הם מוזמנים להמשיך לרצות עגלה גבוהה כי אני מטר וקרמבו
6 תגובות
עמוד 1
  • לי יש את המוצי - ואני מאד אוהבת אותה.
    היא מאד ידידותית גם לגבוהים וגם לדרדסים (הבן שלי בן ה 3 מצליח להסיע אותה אני מניחה שאת יותר גבוהה ממנו
  • יש לה סל קל?
    זה בעיקרון מה שקנה אותי באינגלזינה, העובדה שיש לה סל קל...

• למוצי יש 2 סוגי סל קל. האחד נשכב (יש לי אותו והוא מעולה!!!!) קצת קשה לחבר אותו לאוטו אבל ברגע שמתרגלים הוא מצויין התינוקות ממש שוכבים בו ולא יושבים וגם אפשר לכוון אותו לישיבה אח"כ.
    חוץ מזה את יכולה להלביש על העגלה עוד מספר סל קלים - צריך לקנות מתאם במוצי (שלא עולה הרבה).
  • מניינים מותק?
    אנחנו קנינו את האינגליזינה אביו- עדיין לא יודעת להגיד כמה היא טובה כי עדיין לא שיגרתי את חביתוש החוצה.. אבל בעיקרון היא נראתה לי הכי סבבה
  • אוי ההתלבטות קשה!

מיה, אני מקווה שבעלולך חזר והיה לכם פסח רגוע וכיפי
  • למוצי יש עוד תוספות ושיכולו להיות מענינות - לדוגמא יש את הטרמפולינה - זו בסיס טרמפולינה שאת מלבידה עליו את הכסא של הטיולון.
    ויש את הכסא דמויי אופניים שאפשר להלביש על השלדה
    וכמובן יש את הטמרפיסט - קשר לילד בוגר יותר (אוריקי שלי חורש על הקשר הזה - זה כמו חצי סקייטבורד שמתחבר לעגלה והילד השני יכול לעמוד עליו).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה