חששות, מחשבות ותהיות לקראת לידה שנייה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת למה... הלידה הזאת יותר מעסיקה אותי מהלידה הקודמת...

בהיריון הראשון הייתי כל כך עסוקה בהיריון עצמו שהלידה לא עניינה אותי, אמרתי לעצמי נגיע לזה ונעבור את זה ובאמת הייתה לי לידה חלומית כמו שרציתי - טבעית קצרה לא ממש כואבת, ללא תפרים (הפחד הגדול שלי) ומהירה בטירוף!

ועכשיו איכשהו ההיריון הזה פחות מעסיק אותי אבל המחשבות לקראת הלידה השנייה לא נותנות לי מנוח. מצד אחד אני חוששת שכל חוויה שנייה של הדבר הזה תהרוס את הזיכרון הטוב שיש לי מהלידה הראשונה ומצד שני אני טיפוס של "כבר הייתי שם, אז למה לעבור את זה שוב" חחחח אבל אין לי ברירה אה???

מה אתן אומרות לידה שנייה באמת קלילה יותר?... אם בפעם הראשונה לא היו לי תפרים גם הפעם לא יהיו לי?!

אגב קראתי איפשהו שהגוף שלנו חווה בזמן הצירים מה שהוא חווה בזמן התקף לב - מה אני אגיד לכן זה ממש מרגיע חחחחחח...

את הצירים אגב אני לא זוכרת כמשהו כואב אבל השנייה הזאת שצריך ללחוץ כדי שהראש ייצא - אלוהים ישמור שנייה שנמשכת וכואבת נצח
7 תגובות
עמוד 1
  • החששות שלך טבעיות ועוברות לכולן

גם לי הלידה הראשונה עברה יחסית מהר , בלי אפידורל ובלי תפרים למזלי
  • אומרים שלידה שניה יותר קלה כי כבר עברו במקום הזה פעם, אז דברים קורים מהר.
    בגלל זה אני חושבת שאם לא היו לך תפרים בלידה ראשונה (ששם הואגינה הייתה שיא השלמות והכיווץ
  • טבעי ונורמלי מה שאת מרגישה, אני בדיוק באותן חששות ופחדים ולחץ.. אצלי הלידה הראשונה נגמרה בקיסרי (מצג עכוז) וכרגע עומדת בפניי דילמה אם רגיל או קסירי. כרגע הכל בסדר והיא עם ראש למטה..(בבדיקה אחרונה) אך אני חייבתצ להודות שאני נוטה לבקש קיסרי בפעם שנייה...
    שיהיה לנו רק במזל ושנצא בידיים מלאות באושר, כל השאר מתגמד!!!
    [center]
  • טבעי לחלוטין!!!
    בהיריון ראשון אנחנו בעננים
    זה שיצא לנו ילד מהבטן זה פרט שולי
    מתעסקים יותר בעניין ההיריון ואיך אנחנו נראות עם בטן אחרי ששנים ניסנו לדמיין את זה כששמנו כרית בתוך החולצה חחחח
    בהיריון ראשון מתרכזים בחשקים המדומים
    ומהבגדים הקטנים שקונים לעוללים
    אחרי שכבר יולדים והופכים למשפחה
    ויש בבית ילד שדואגים לו מבינים את המשמעות של ללדת
    ושל להביא עוד שובב קטן הביתה
    כל הלחצים כולם מתורגמים גם ללחץ מהלידה עצמה למרות שאם היו מבודדים לך את זה הלחץ היה יורד
    בקיצור טבעי!
    אבל אל תחשבי הרבה כי זה לא יעזור היא הרי צריכה לצאת, לא????,

• חחח כן אין ברירה היא לא תשאר בפנים....
  • אני בהריון רביעי ומשקשקת מהלידה.
    כולם אומרים לי "קטן עלייך עברת שלוש" אבל זה ממש לא ככה ואף אחד לא מבין אותי.
    כל הסביבה שלי מזלזלת בחששות שלי ובפחדים שלי ומבטלת כל ציוץ שלי בנושא.
    העניין הוא שכמו שכבר כתבו פה,
    בלידה הראשונה את מתרכזת בהריון עצמו כי את לא יודעת מה זו לידה.
    בלידות חוזרות את מבינה שלידה היא אירוע שיכול להתפתח לכל מיני מצבים.
    אני את הראשונה ילדתי אחרי 17 וחצי שעות של צירים עם זירוז וחבל טבור שנקשר סביב עצמו
    את השניה בבית באמבטיה ואת השלישית אחרי צירים של 12 שעות עם חבל טבור שנכרך סביב הצואר,
    ככה שאת יודעת איך תתחיל לידה (ירידת מיים או צירים) אבל לא יודעת לאן תתפתח ומכאן החשש.
    בכל מקרה,
    שתהיה לכולנו לידה קלה וילדים בריאים ושלמים ilypie.com]
  • שתהיה לידה קלה ללא תפרים שתגיעי לביה"ח עם פתיחה 6 תקבלי אפידורל אחרי שעה פתיחה עשר תלחצי בקלילות ותפגשי את הנסיכה.
    אמן!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה