אמהות לאסמתיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גאיה קיבלה שלשום התקף חזק אחרי חורף שלם שלא היו התקפים (כמעט למעט אחד קטן)
    מלבד האינהלציות שעשו שם ושהורו להמשיך בבית קיבלה גם בטנזול כמובן

16 תגובות
עמוד 1
  • למה את לא מבקשת מהרופא משאפים גם פחות תופעות לוואי וגם יותר לקחת מאשר כדורים

אלין מגיל שנתיים על המשאף הכתום ( סטריודים) שזה כמו הבטניזול ובמקרה הצורך ונטולין

בהתקפים אני נותנת לה 2 לחיצות כל פעם 10 נשימות
  • בעיקרון - צריך לעבוד בדיוק עפ"י הוראות הרופא
    בפועל - אם הכל בסדר אני ממש לא בטוחה שהייתי ממשיכה עוד יום בטנזול.... חבל עליה, התופעות לוואי שלו ממש לא כיפיות לא לה ולא לכם...

• 5 כדורים בבת אחת ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 כדורים בבת אחת?
  • הדסקה כן... זה הכדורים הקטנים הוורודים... ואכן הם נוראים
  • בעעעעע!!!! (על הכדורים האלה)
    מזעזעים
    פעם הייתי עם ניצן במיון ורצו לתת לנו וסרבתי, אז נתנו לנו אינהלציות עם בודיקורט וזה עזר
  • כן אני בטוחה..מחשבים את הכדורים לפי המשקל גוף היא כמעט בת 4 ושוקלת כמעט 14 קילו
    גאיה אסמטית מגיל שנה ולצערי אני ממש מתורגלת
    לא הייתי נסחפת ואומרת שזה מסמם אותם..גאיה ממש כהרגלה ולא שמים לב שהיא לוקחת את זה ביומיים האחרונים..
    ואני לצערי בפעם האחרונה שהתאשפזה לא היתה לי הפריבלגיה לסרב לזה ולבקש משהו אחר..הגענו עם סטורציה של בקושי 80 היא היתה במצב קריטי
    גאיה מקבלת גם טיפול מונע של המשאף פליקסוטייד שזה כמו הבודיקורט במשאף (רק שכבר אין יותר להשיג)
    בעת התקף שום משאף לא עוזר לה..רק אס או אס של בטנזולים (כמובן באישור הרופא) ואינהלציה עם ונטולין...ככה הרופאת ריאות שלה הנחתה ואנחנו במעקב..אבל אני באמת אפסיק לה נראה לי די!!!

לגבי לפצל את הכדורים עדיף לתת בבת אחת..אפשר עקרונית לפצל אבל למי שנמצא בהתקף כזה עדיף שההשפעה תהיה מיידית ולא איטית הדרגתית
  • וואוו איזה בעסה
  • יו אמאלה...
    בגיל כזה היא עוד לא נחשפה לזה...התחלנו עם הבטנזול לקראת שנה ו8 חודשים באשפוז הראשון
    עכשיו היא מקבלת את זה הרבה יותר טוב מפעם..סהכ יצא לה רק 3 פעמים בחיים לקחת בטנזול..ונקווה שזה האחרון
    ניסינו טיפול מונע של דיקור ושינוי ת**** ולא עזר
  • 5 כדורים?

• מה פתאום יפית...גאיה מקבלת מהרופאת ריאות כבר מגיל שנתיים 5 כדורים בעת התקף קשה ואני מדברת על המינון של ה0.5 מ"ג לכדור לא על הכדורים הגדולים יותר..
    גם הסתכלחתי בפורומים ובערך כל מי שכתבה שם לרופא ושאלה על המינונים שנתנו לילד שלה אז הוא אמר 5 כדורים למשקל של בערך 13-14 קילו זה מה שנותנים...
    הבן של חברה שלי הוא תינוק בן שנה אסמטי מאוד ששוקל 10 קילו והוא מקבל כבר 3 כדורים בעת התקפים
  • אולי כי זה פעם ביום, אצלנו זה פעמיים ביום ככה שזה יוצא 6 כדורים ביום
    אבל אם יש הרבה התקפים למה לא להשתמש במשאפים קבועים ולאזן את האסטמה?
    לפני יותר חצי שנה התחלתי ממש להתמיד עם המשאף ובלי עין הרע היו רק 2 התקפים מאז לעומת 4 התקפים בחודש

• כתבתי בהתחלת ההודעה שהיה לה רק התקף אחד כל החורף..וזה בזכות זה שהיא עם משאף לטיפול מונע כבר שנתיים..אבל לפעמים שום דבר לא מונע..התקף אחד בחורף זה באמת שיפור לעומת מה שהיה לנו תמיד
  • לא שמתי לב..
    בכל אופן לא להפסיק בפעם אחת עדיף להפחית את הכמות ל3 כדורים ועדיף לתת בערב שעתיים לפני השינה. ההשפעה של הכדורים מתחילה לאחר 3 שעות רק אז עדיף שיהיה לילה שקט..

• אוקיי, כך אעשה..תודה

• 5 כדורם זה הגיוני. מיכל שוקלת בקושי 11 ומקבלת 4 בזמן התקף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה