מה זה אומר??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ועדת השרים לענייני חברה וכלכלה החליטה לבטל את סעיף ההשתכרות כתנאי לסבסוד מסגרות חינוך ומעונות יום לגילאי שלוש עד תשע.
    ההחלטה מהווה ביטול של החלטת ממשלה מחודש ינואר שאימצה את המלצות ועדת טרכטנברג. שר התמ"ת, שלום שמחון, הצביע נגד. השרים יובל שטייניץ, גדעון סער ואריאל אטיאס הצביעו בעד.
    מי יודעת?????
6 תגובות
עמוד 1
  • טוב, הבנתי..
    לא לטובתי

• אשמח להסבר.....

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• עד עכשיו כדי לקבל הנחה במעון של התמ"ת היית צריכה להביא תלושי שכר
    ובכלל כדי להתקבל למעון של התמ"ת האמא צריכה להיות אמא עובדת.
    ומי שלא עובדת או שלא מתקבלת, או שמתקבלת על בסיס מקום פנוי ומשלמת מחיר מלא.

מהיום: לא יתייחסו יותר לקריטריון של עובדת / לא עובדת ולא לכמה שאת מרוויחה.
  • אז התשלום יהיה אחיד, לכולם?
    לא יהיו מדרגות?
    זו הכוונה?
  • "משמעות ההחלטה היא שהורים ממעמד הביניים, שעובדים למחייתם ומשלמים מסים, לא יזכו לעדיפות בסבסוד מעונות על פני אחרים באוכלוסיה שאינם עובדים."

http://www.mako.co.il/news-military/politics/Article-d550972c1179631018.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455
  • אני דווקא שמחה כי כרגע בעלי לא עובד ועכשיו נגמרה לו האבטלה
    ולא יורידו לי את הדרגה ,כי כרגע רוצים לקחת לי מחיר מלא ולא לפי הדרגה
    שקיבלתי בגלל שהוא כבר לא זכאי לאבטלה ...מדינת חלם !!!
    מתי אני צריכה עזרה אם לא כאשר הוא לא עובד ????

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה