בקבוקי בי פרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה ללכת לעשות את הקנייה מחר ב"ה לבייבי
    חשבתי איזה בקבוקים לקנות להתחלה,
    מה אתן אומרות על בי פרי 0-3 פטמה שלב 1?
    ממולץ?
    או שעדיף של חברה אחרת, אוונט ?
13 תגובות
עמוד 1
  • טומי טיפייייייי מספר אחת אין מה לדבר
    מאמ גם איכות!

אם את מתכוונת להניק ולשלב תמ"ל לכי על טומי, יקר אבל שווה כל גרוש מניסיון לא רק שלי.

• אני אוהבת את האוונט וגם את המאמ מעולים

• לדעתי אין כמו המאמ גם בקבוק וגם מוצץ

• בעיני רק מאמ הכי קרוב להנקה
    וגם הכי יפים

• בי פרי מעולה !!! ממליצה בחום

• השתמשתי ועדיין משתמשת בבי פרי גם לגדול וגם לאמצעי וזה בקבוק מעולה
    מעולם לא היתה לי בעיה איתו
    שניהם התרגלו אליו מהר מאד למרות שאת שניהם הנקתי
    אבל...... אין כמו אוונט! וזה בגלל החלקים, מבאס לנקות, מבאס להרכיב באמצע הלילה והאוונט לעומת זאת בקבוק פשוט שעושה את העבודה לא פחות טוב
  • בגלל הפונקציאונליות השתמשתי בבי פרי במשך 3-4 חודשים ראשונים..סיוט כל החלקים אבבבבבבבל לא היה לנו לילה אחד אפילו של גזים.
    אחרי זה עברתי למאמ.
    הילדה שלי ינקה- את הטומי היא לא הסכימה לקחת..אז זה אינדיוידואלי.
    את הבקבוק של בי פרי השתמשתי בתטמות של מאמ..כי חוץ מהן הילדה לא הסכימה לקחת כלום.
    בגלל שבבי פרי יש את המנגנון של הואקום הפטמה של מאמ לא נפלה פנימה והכל היה מעולה.
    גם לאחותי בעזרת השם אני קונה לחבילת לידה כמה בקבוקי בי פרי-אני נשארתי עם טעם טוב בפה.

דברו איתי בפייסבוק

• בי פרי על הפנים אני ממש ממש לא מרוצה
    הכל מטפטף דרך הבקבוק,חשבתי שהפאק בבקבוק אחד קניתי שניים נוספים אותה הבעיה וגיסתי אמרה לי שגם אצלה הכל מטפטף

• אחרי ההנקה מה שהכי הצלחתי זה עם מאם
  • בי פרי ממש על הפנים!!!!!!!

• מנסיון, הבקבוקים של מאמ מעולים
  • רק מאמ
    אחרי שניסיתי את כולם אין על מאמ

• בסוף הלכתי על הטומי טיפי!
    נשמע טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה