הריון או לא הריון..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה עצה או סתם לשתף
    ילדתי לפני חצי שנה ילדה מהממת!!! טפו טפו
    יש לי ילד בן ארבע.
    את הילדה לקח לי שנה להביא אחרי טיפולים הורמונלים שלא הצלחנו וטענו שיש לי חצוצרה אחת וזה סיכוי של אחת ל - 2 פעם בחודשיים ביוץ.
    אז לאחר הלידה של הקטנה הייתי נורא אופטימית שיהיה לי קשה להכנס להריון.. וחגגנו לא מעט ללא דאגות או מחשבות על להכנס להריון
    אך לא ציפיתי שייאחר לי המחזור ב - 18 יום , עשיתי בדיקה ביתית ויצא פס בהיר והשני חזק , ( עשיתי שניים) אותו דבר...
    טרם קבלתי מחזור
    מחר אני עושה בדיקת דם...
    מה אתן אומרות??? איך אפשר כלכלית ונפשית להתכונן לזה??
    אני בת 34 בקרוב ומאד רוצה עוד אחד אבל ציפיתי שהוא יגיע עוד שנתיים...
    ואווווו נורא אופטימית..
13 תגובות
עמוד 1
  • לא יכולה לייעץ לך מה לעשות
  • לא ממש הבנתי מה השאלה,
  • טוב אולי גם אני לא הבנתי את השאלה
  • נשמע כמו הריון... המשך קל תקין ומהנה...

אני יכולה רק לומר לך שהילד השלישי הוא שונה לחלוטין מהשניים הקודמים, הכל קל יותר (לפחות בעיניי)

• בשעה טובה. את בהריון. פס הוא פס לא משנה מה חוזקו. בע"ה תקבלי מחזור אחרי הלידה שתגיע בזמנה.
    מבינה שזו הפתעה ענקית עבורכם, ההפרש יהיה מאוד קטן, ייתכן שהשנה הראשונה תהיה לא קלה, שנתיים תצטרכו לשלם על גן פרטי עבור שני ילדים, זה לא יהיה פשוט.... אבל אין ספק שתירוו המון נחת
  • פס זה פס
  • בטח התכוונת לשאלה האם להשאיר את ההריון? כי הריון ז כמעט ודאי שזה זה עם כל הפסים והבדיקות

• טוב הרופאה בישרה לי היום בטלפון שעפ"י הבדיקת דם "
    אני בהריון"!!!!
    ואוווווו קשה לעכל ששוב אני אעלה במשקל אף על פי שנשארתי עם כמה עודפים מההריון הקודם ( לא רוצה להיות פרה שמנה!.!).....
    אבל שמחה שאני בהריון , גיליתי שהבוס רצה לפטר אותי שהייתי בחופשת לידה וכרגע התחרט חסר לו כוח אדם וכרגע אני ברירת מחדל שלו. ( החוצפן)
    אין בעיה נראה את הפרצוף שלו שאספר לו את הבשורה בעוד חודשיים כרגע לפי החישוב שבוע 7 .
  • מזל טוב!!

• בשעה טובה המשך קל תקין ארוך ומשעמם

• המשך היריון קליל ונעים

• היי
  • וואי מיכל הרגת אותי
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה