היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני עדין מנסה להיכנס להריון , וכל חודש המחזור מאחר... אחר כך יש לי הפרשות ורודות בהירות או חומות ואז מגיע המחזור.
עשיתי בדיקת ביתית אחרי איחור של יומיים ויצא שלילי. הפעם יש לי רק הפרשות חומות כמו בסוף של מחזור, ועברו כבר 5 ימים מהתאריך של המחזור שהיה אמור להגיע. האם זה המחזור שלי?
האם זו השרשה שלא הצליחה?
מה זה?
ואיך יודעים איך לחשב את הביוץ? ממתי סופרים?
תודה.
5 תגובות
עמוד 1
היי מאמי כמו שאת בוודאי זוכרת אצלי כל מחזור מתחיל ככה כמה ימים הכתמות הפרשות ורק אחר-כך מגיע הוסת,אני גם משתגעת מזה כל חודש מחדש ,לי הסבירו שצריך לספור ברגע שאת רואה דם טרי (שזורם) אחר-כך שאלתי רופא אחד הוא אמר לי שברגע יש דם אפילו רק בניגוב זה אומר שקיבלת בקיצור בלאגן ואני נורא מבולבלת ,לגבי שאלות שלך אני חושבת שתחכי לראות איך זה מתפתח, אם לא תקבלי תבדקי שוב מחזיקה לך אצבעות[fin ] ,השרשה מתרחשת בדרך-כלל 10 עד 12 ימים מיום הביוץ (במידה שאת יודעת בטוח מתי היה יום הביוץ שלך) ,מה אמר הרופא היית אצלו ,אמרת לי היה לך תור, תעדכני אותי מאמי ו בשורות טובות.
הבדיקות דם יצאו בסדר יום שישי יש לי צילום אולטראסונד של הרחם אבל קראתי שאם יש הריון אז לא טוב לעשות את הצילום לא הבנתי למה? נחכה ונראה מה יהיה. בינתיים היום קמתי עם דלקת קטנה בגרון וזה ממש מציק... חוץ מזה הכל כרגיל אין חדש.
המחזור הגיע!!!!!!!!!!! :( עכשיו אני אצטרך גם לדחות את הצילום...
איזה באסה את יכולה לעשות את צילום אחר כך,אבל יש לי שאלה את בטוחה שזה צילום רחם עד כמה שאני יודעת עושים את זה בדרך אחרת ולא בעזרת אולטראסאונד אולי זה משוט סקירת אגן??