היום יום הולדת היום יום הולדת ל........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • "פנו דרך הנה בא אנוכי היא בת 4"
    לפני 4 שנים (אומנם בצהריים) הגיחה לאוויר עולם פיצפוני נסיכה מדהימה במשקל 3604 ילדה מתוקה חייכנית ומקסימה!!! הרבה תלאות עברנו בדרך ביניהם 3 ניתוחים אישפוזים ושאר "חטיפים" אך בין כל היתר בילינו המון נהננו למדנו שירים הכרנו מלא חברים חדשים, גדלנו ללא אב רק את ואני יחד (עם עזרה של סבתא וסבא המדהימים כמובן) והנה הגענו עד הלום. היום יפה שלי את בת 4 כל החיים עוד לפנינו ...הכל פתוח ( יש לנו עוד משוחה אחת לעבור ואפשר יהיה לצעוק בקול אל העולם אחר כך ש..) ומוכן ומזומן רק לקראתך לקראת החקירות וידע שלך הכל פתוח לקראת האהבה שבך לאחר הנתינה שבך יפה שלי לאחרים זה לא מובן מאליו לא כל ילד מוכן לתת כמו שאת לוקחת מעצמך ונותנת כדי שלאחר גם יהיה כמוך אז נדיכה מדהימה שלי אני שולחת לך ים איחולים ים של אהבה וברכות לחיים הכי הכי מאושרים חיים מלאים מכל טוב
    חיים מלאים ועטופים באהבה אין סופית לעולם אל תפסיקי את החיוך שאותך מסמל כילדת האהבה והאושר
    דניאלה שלי אני מתה עליך ומאוהבת בך יפה שלי ולעולם לא ניפרד
    זו הברכה שכתבתי לנסיכה המדהימה שלי בפייס למי שאין היום יום הולדת לדניאלה המתוקה שלי ואחרי מה שעברתי איתה ועוד יש לי לעבור אז........

8 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב ועד 120
  • ברכה מקסימה
  • מזל טוב ועד 120
  • מזל טב עד 120

• מזל טוב עד 120
  • עד 120...
    בטוחה שתתגברו על כל המכשולים
    עם הרבה אהבה ורצון
  • מזל טוב לדניאלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה