מאמינות בעין הרע ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני משתדלת לא לחשוב לכיוון הזה בכלל בחיים אבל פעמים אני אומרת אולי באמת יש דבר כזה
13 תגובות
עמוד 1
  • אני מאמינה לצערי...גם אצלי זה שורשי מהבית ומסבתא...וכל הילדות הלכתי עם שום ושקית מלח בכיס כיאמא שלי פחדה שיעשו לי עין הרע על העיניים שלי וכו...
    וגם לפעמים לגאיה וינאי היא שמה כשהיא פה...
    עדיף לא לחשוב על זה...לפעמים דברים רעים קורים...
    ומי שמקנא ומקווה שיקרה ליקיריי רע..אין לי מה להגיד חוץ משחבל לי מאוד על אנשים כאלה והם ממש מסכנים
  • בהחלט מאמינה
  • יש סיטואציות שגורמות להאמין, אבל אומרים שמי שלא מאמין בעין הרע- עין הרע לא שולטת בו...
  • אושר שלי - הוצאת לי את המילים מהפה ...
    אני גם מאמינה (גם אצלנו זה בא מהבית..)
    היו לי כמה סיפורים בעבר שנבהלתי אחרי שחשדתי שחברה כזאת או אחרת "תוקעת עין" ופתאום קרה משהו
  • עין הרע יכול לעשות כל אחד, אפילו בן אדם טוב, בלי שהוא התכוון לזה,
    מספיק שמישהו יקנא במשהו יש לך מאוד חזק, זה יכול לעשות עין הרע.
    אני מאוד מאמינה בזה,
    בגלל זה אני לא שמה תמונות באינטרנט חוץ מפייסבוק, והתמונות יכולים לראות רק חברים שלי.
    בגלל שאני מאמינה בעין הרע אני מנסה לא להתרברב במה שיש לי, על מנת למנוע קנאה=עין הרע.
    אבל בגדול, אני גם מסכימה עם "אושר שלי",
    מי שחושב על עין הרע ומפחד מעין הרע, הוא בעצם מושך על עצמו את מה שהוא מפחד ממנו
    נטלי
  • אני מאמינה במשהו דומה, ז'תומרת ברגע שאתה מספר משהו בפומבי אתה עושה לעצמך מין "חותמת" במוח שזו הדרך או זה האידיאל
    ואז כשקורה משהו שקצת סטה מהתיאור המושלם
  • אני בשלב זה של החיים לא מאמינה בעין הרע ממש.
    אבל היתה לי תקופה שהייתי בצבא והיתה מישהי מהחבר'ה שלי ששנאה אותי ממש כי "גנבתי" לה את כל הגברים שהיא רצתה והיא הרבה היתה בוכה בגללי ובאותה תקופה קרו לי המון דברים רעים עד כמעט מוות ואז אחרי שהשתחררתי מהצבא עשיתי קעקוע של עין בוכה ומאז שעשיתי את הקעקוע של העין פתאום השתנה לי המזל :הכרתי את בעלי, התחלתי ללמוד ודברים התחילו להסתדר לי, אז לסיכום יכול להיות שיש עין רעה אבל רק אם מישהו מקנא בך וסובל ממך באופן קיצוני- זו דעתי.
  • אני יודעת...ככה-ככה.

בקטנה, לא יותר מדי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני בכלל לא מאמינה בעין הרע
  • אני דווקא מאמינה

• אני גם מגיעה ממשפחה שמאמינה בעין הרע...
    והייתה תקופה שהייתי ממש מאמינה בזה
    וזה עשה לי סתם לא טוב
    כל דבר רע שייכתי לעין הרע...

אני חושבת שהיום זה כבר לא מבית זה משהו שדי השתרש בחברה הישראלית...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני כמו שיר, מאמינה שזה סוג של אנרגיה. פשוט קראו לזה "עין הרע"... שיהיה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אה וכן- ההגנה הכי טובה מעין הרע זה מגן דוד! לא חמסה ולא עין!

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה