הנוער לאן?? לא נמאס?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס כל יום לשמוע על חבורה של משועממים דופקים מכות לאיזה נער מסכן והוא מאושפז ולפעמים גרוע מזה
4 תגובות
עמוד 1

• האמת? יש לנו נוער מדהים בארץ! באמת!
    יש לנו נוער חכם, יש לנו נוער תורם, מתנדב, עושה לאחרים וגם לעצמו...
    ויש לנו הנהגה ששוכחת את הנוער הזה, שוכחת שעל מנת שניתן יהיה לחנך את הילדים צריך שההורים יהיו גם בבית אבל הורים לא יכולים להיות בבית עם כל יום העלאות מחירים חדשות, מישהו צריך בדרך כלשהיא לממן את הדלק, את החשמל, את המים ושאר המיסים הכבדים ואלו ההורים שעובדים המון בעוד לנוער אין כלל מסגרות (סליחה - לנוער החרדי דווקא יש ואיך שלא נהפוך את זה המדינה מממנת חלק ניכר מכך) אין מספיק פתרונות, אפילו לעבוד לא ממש מאפשרים להם, בבתי ספר אין זמן לחנך כי צריך להיות מוכנים לכל מיני מבחנים שלא ממש תורמים לחיים אלא בעיקר לשם הטוב של המנהלים ושרי החינוך....
    קשה לי להאשים רק את ההורים....
    יודעים מה? גם השאלות האלו של הנוער לאן ואיזה נוער נוראי יש לנו הן לא פייריות.... כי יש כאן באמת גם נוער נהדר שלא זוכה למספיק חשיפה, יש כאן נוער שזוכה בתחרויות עולמיות בכל כך הרבה דברים, גם ספורט, גם מקצועות ריאליים, יש לנו עתודה מפוארת ויש גם חארות לא קטנים שהורסים את השם של כולם....

• ידעתי שתהיה תגובה בסגנון של "תפוח רקוב אחד..." יש לנו באמת נוער נהדר, ועם נהדר, וארץ נהדרת, אבל משום מה הכל לא ממש עובד....
    אני לא מאמינה שהפתרון הוא שההורים ישבו בבית, ממש לא - ההורים שלי עבדו 24/7, אני ואחיי היינו ילדי מפתח, הגענו מבית ספר וחיממנו לעצמינו את האוכל, ואפילו על הגז, ועדיין ההורים שלנו כל הזמן חזרו על זה שהמורים חשובים, ומה שמבוגרים אומרים זה קדוש וצריך להקשיב כי יש להם יותר ניסיון, ואסור להרים יד על אף אחד (רק להגן על עצמך, אבל לא ליזום). זה טבוע בנו.
    אני כן מאשימה את ההורים כי החינוך בא מהבית.
    כי היום כלכך הרבה שומעים "מה המורה הזה הוא %&$^* הוא לא יודע כלום"
    כי ראיתי יותר מידי הורים שיושבים מהצד ומסתכלים ולא מתערבים כשהילד שלהם בן ה-4 מכניס בוקסים לילד בן 3 והם מחייכים. רק כשמגיע ההורה של בן ה-3 הם נזכרים להתקרב ולהפריד את הילד שלהם, וגם אז - לא אומרים לו מילה...
    ויש עוד הרבה דוגמאות, וזה קשה לי.

• אני מסכימה עם ציקי
    נכון שההורים לא נמצאים בבית כי הם צריכים לעבוד קשה - את כל זה הם עושים כדי להחזיק ברמת חיים מסויימת, שיתפשרו על רמת החיים ויהיו יותר בבית
    וגם אני הייתי ילדת מפתח ויצאתי בסדר גמור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה