תנועות עובר בשבוע 25 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

עוד יומיים בע"ה אכנס לשבוע 26. כל הבדיקות תקינות לחלוטין ואף נאמר לי שהעוברית פעילה מאוד. אולם, אני לא מרגישה את תנועותיה הרבה. בשבועיים האחרונים מרגישה פעם בכמה זמן כמו מתיחה של שריר בתוך הבטן-האם זו בעיטה? אציין כי נראה לי שהשליה קדמית (למיטב זכרוני) וכי הבטן גדולה מאוד אז אני מניחה שיש לה מקום רב לזוז. האם זה בסדר וכל עוד האולטרסאונדים (הרבים) תקינים הכל בסדר?

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בשבוע כזה כבר צריך להרגיש תנועות
    אם את לא מרגישה אז כמובן צריך לבדוק מדוע לא מרגישים - אבל כיוון שאת מציינת כי זה נבדק, אז אני מניח שכפי שאמרו לך שהכל באמת בסדר.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה