בגדים להחלפה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה חופשי לשאול...זוכרת שכבר קדמו לי כמה הודעות כאלה מאחרות...
    יש כאן מישהי שיש לה בגדים לקיץ למסירה לינאי? הוא בן שנה ו3 חודשים
    כן כן לא שואלת בשביל איזו משפחה נזקקת..כולנו באיזשהוא אופן נזקקים.. לא?
    אני עושה עכשיו קניות לקיץ ויואו כמה שזה עולה...אבל עדיין אשמח לעוד...
    כמובן שבתמורה אשמח למסור לכל מי שצריכה, גם בלי קשר בגדי תינוק או בגדים לבת...
    ...תודה

22 תגובות
עמוד 1
  • זה בהחלט המקום להרגיש חופשי ממי - כולנו באותה סירה

• בהחלט תרגישי חופשי לשאול

• מקפיצה
  • תפרסמי פה אולי יעזור לך
    ואין לך מה להתבייש

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    55555
    55555
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• תודה הדסוש...בכלל לא מתביישת...אני יכולה לקנות הכל חדש..סתם נראה לי בזבוז כסף אם אפשר אחרת
    נראה לי אחלה יוזמה לתת בגדים שאני כבר לא צריכה למי שצריך ולקבל בגדים שאני צריכה לינאי....רק חבל שאין היענות
  • לצערי אין לי בנים עדיין...גם אני צריכה לקנות עכשיו הכל הכל חדש כי הכל נשאר בשוודיה
    זה מטורף כמה שזה עולה

• אני מעבירה את כל הבגדים לגיסתי ולחברה מהעבודה, שלא קונה
    לבת שלה כלום הכל ממני.

בהצלחה בחיפושים

• כל הכבוד למעבירות.רק אתמול העברתי 4 שקים של בגדים לילדות למישהי שפרסמה שהיא צריכה והיא במקרה גם מכרה שלי מהקיבוץ.עכשיו שלושת הבנות שלה תהננה מזה....רק חבל שלאף אחת אין בנים

• הלוואי והייתי יכולה להעביר לך
    זה היה אומר שיש לי עכשיו
  • אני יכולה להעביר לך בגדים.... אבל לא שלי... של גיסתי...יש לה בן- הוא בן שנתיים
  • הדסקה זה באמת יצא לך מאוד חסכוני..מי אמר שזה לא כיף 3 בנים???
    זו הבעיה כשיש ילד מהמין השני אחכ....ושאלה יהיו הבעיות טפו טפו טפו
    תאמת היום נזכרתי שנשארו לנועם עוד מלא תלושים מהחג שטרם בזבזתי...(חחח אצלי זה נאכל מיידית) אז הלכתי לפוקס ולד"ר בייבי שהגיעה לשם קולקצייה חדשה של אביגדור ופוצצתי...ויש לינאי עכשיו ארון חצי מלא!תענוג

עירית תודה רבה...אני מאוד מאוד אשמח....ההורים שלי גרים בראשל"צ שזה קרוב אליך....איך ומתי אפשר?????

שוב תודה..אני את השקיות שלי פרסמתי באתר אגורה וחלק פיזרתי לחברות גם היום והארון נשם לרווחה מכל הפוטרים של גאיה
  • האמת שאני תמיד קונה בסוף עונה בגדים מידה אחת יותר .. עכשיו אני קונה לחורף שנה הבאה ..
    http://www.f2h.co.il/1848034048453

• לירוני הלוואי ויכולתי לעזור לך
    יש לי בנות
  • חמתי גרה בראשון ואני ממש 5 דקות נסיעה.
    אני אכתוב לך בפייס

• הייתי מעבירה בכיף, רק שלאחותי יש תאומים, כך שאת כל הבגדים אני מעבירה ישירות אליה.
  • תודה עירית ולכל שאר המגיבות והמשתפות...מחכה לך בפייס
  • אין לך מה להתבייש
    ולצערי יש לי עדיין להעביר מאחד לשני את הבגדים , אחרת בשמחה
  • גם אני מחפשת ליהב בן חצי שנה דברים לקיץ.
    לי קשה לקנות לשנה הבאה לא יודעת למה קשה לי לחשוב על עוד שנה כי אולי ייקפצו בעוד 2 מידות.
    אני אלך לשוק רמלה אחרי החג לעשות קצת קניות לשקד וליהב גם לשקד אין לי כלום לקיץ ובימי השרב נחנקה עם ארוך

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שריתוש אין כמו השוק...את הבגדים הכי יפים מוצאים שם
    הייתי מוסרת לך אבל (שונאת משפט שמתחיל ככה ..:) מסרתי את כל הבגדים של ינאי לגיל הזה הלאה...אין לי מקום מיותר בארון..שמרתי רק ניו בורן ו0-3 שקניתי לינאי כי זה השלב שצריכים בגדים וחבל לקנות הרבה הם גדלים מיד אחרי הלידה בקצב מסחרר...ואולי פעם עוד יתחשק
  • יוזמה ממש מבורכת !!!!!
    כל הכבוד ..
    שימי לב איזה טמטמת יש לי ... רציתי לרשום שאני מוכנה לתרום הכל ואז נזכרתי שאני בהריון עם עוד בן
  • חחחח גדול....שברת שיא עם הטמטמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה