איזה בן ****... אני בהלם! בא לי לרצוח אותו!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קראתי את הכתבה ואני לא מצליחה להרגע.... ואי שאלוהים ישלם לו. מפלצת חלאת המין האנושי!!!! http://www.ynet.co.il/Iphone/Html/0,13406,L-Article-V7-4214469-android,00.html
13 תגובות
עמוד 1
מפלצתתתתתתת !!! איכסה!!
שאלוהים יעזור לילד ולאימא
אוי, אלוהים... כמה מחריד... פשוט מחריד...! כמה מעוות נפש אדם צריך להיות, כדי לעשות דבר כזה לתינוק בן שנה וחצי?... אוי... רק תפילות שהקטן יצליח איכשהו לגדול בצורה בריאה אחרי דבר מחריד שכזה...
זה לא בנאדם - זה מפלצת
רק מלקרוא את התגובות שלכן, אני מעדיפה לא לקרוא את הכתבה...
אני אפילו לא רוצה להכנס לכתבה...
אני גם לא אקרא את הכתבה, יש לי תחושה שהתוכן לא ייתן לי מנוחה
אלוהים ישמור !!!!!!!!!!!!
הנה למה אני בעד עונש מוות ! ואני מוכנה לבוא ללחוץ על הכפתור וגם שיתנו לי שעה איתו לפני זה !!!!!!!!!!!!!!!
[ [
עונש מוות!!!!!!!!!!!!!!!! מעצבן אותי שבטוקבקים יש מי שמאשים את האם!!!!!
בן ז^#@ מעוות!!! עונש מוות (ביסורים קשים מאוווודדדד)
לא ישנתי כל הלילה מהמחשבות על התינוק המסכן הזה!!! פשוט פסיכופת מטורף!!!
כולי רחמים על התינוק המסכן הזה, כמה כאב וסבל!!! אני לא מסוגלת לעכל כמה רוע!!!
מסכנה האמא, מסכן התינוק, מסכנים שניהם על ההתמודדות שיש להם
עונש מוות זה עונש קל לאדם כזה, הוא צריך להיכנס לכלא לכל החיים, בכלא "מתים" על אנסי ילדים, עושים להם עונש הרבה יותר ראוי ממה שהמוות ייתן...
אני כבר יומיים אחרי... וזה עדיין לא עוזב אותי. הילד המסכן הזה בראש שלי כל הזמן... זה פשוט מעשה מפלצתי. לא נתפס לי בראש שזה מקרה אמיתי...