היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום בלילה רום אופיר שוב התעוררה בבכי בסביבות 1:30. בעלי ניגש והרגיע ותוך שניה שוב בכתה. אני ניגשתי ושוב בעלי ושוב קמה ובאה אלינו וביקשה לכסות אותה
ושוב ושוב ושוב. הייתי כבר כ"כ מותשת ולא רציתי שתעיר את אופק דין אז הוצאתי אותה מהחדר. אמרתי לה שקודם תירגע ואז אבוא אליה שוב. היא בכתה וקראה לי ואז שמענו את אופק דין קם אליה, לקח את היד שלה והביא אותה אלינו לחדר ואמר "אמא, אני אוהב אותה והיא קוראת לך..." הוא אמר את זה בבכי ופשוט קרע לנו את הלב.
החזרנו את שניהם לישון ורום שוב קמה תוך שניה
9 תגובות
עמוד 1
איזה מתוק
איזה ילד!!!
וואו, מאמי! איזה סיפור מחמם לב! שרק יהיו בריאים, אמן ואמן!!
שרון, אם את כאן במקרה, אולי אפשר את עצתך לגבי פחד שיש לרום אופיר מאליהו הנביא...
בליל הסדר אחיין שלי שם סדין לבן ונכנס דרך החצר לסלון והיא פשוט היתה בהלם!! לצערנו לא חשבנו להראות לה שזה רק אחיין שלי. היא ממש התסכלה לכיוון השני ולא הסיטה את מבטה.
מאז היא מתעוררת כל לילה למשך שעה - שעה וחצי בבכי חסר אונים... תמר הבלוג שלי
אויש, מסכנה קטנה... נבהלה, הא?... ההתעוררויות יכולות להיות פשוט תגובה לבהלה, וכנראה שהיא נבהלה מאד. זה היה לא ממש צפוי, הא?... ספרי לי יותר פרטים, ואתייחס - יהיה לי יותר קל להתייחס בפורום שלי, בבקשה . (אתייחס יותר מאוחר, כרגע אני בהפסקה קטנה)