מחר.... מחר... מחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכנסת לחודש תשיעי....
    האמת היא שאני מוכנה ללדת כבר מלפני חודש וחצי... לא כייף!!!!! כבד לי.......................................

מה עושים עם זה???

כל הגוף שלי מרגיש שזה הולך לקרות לפני המשוער... ואני כולי תקווה, לא רואה את עצמי סוחבת את זה עוד 4 שבועות
6 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף הסוף קרב....
    אז ככה מכל החכמים למינהם להתעלם ולא לענות אפילו - הרי מהצד זה ברור שכולם יודעים איך את מרגישה ומתי את אמורה ללדת (במיוחד הגברים והמבוגרים).
    לגבי לסחוב עד הסוף - עצה ממני, תכיני את עצמך לסחוב עד הסוף ככה אם תלדי לפני זה יהיה לך הפתעה חיובית. אם הכנת את עצמך ללדת מוקדם כל יום ייראה לך כשנה
  • אל תתייחסי לאנשים ותתני לזה לקרות לבד...
    זה יגיע- לא נשאר עוד הרבה!

תשתי הרבה מים שלא יהיו לך צירים כתוצאה של ייבוש
    ככה שלא תתלהבי שז צירים ואז זה בכלל התייבשות חחח

• אווווףףףףף
    אין לי כוח כבר...
  • בע"ה אוטוטו מאמי
    אני אמרתי בדיוק את אותו הדבר וכולם אמרו לי ליהנות מהחודש האחרון כי אח"כ מתגעגעים לזה

זה כ"כ נכון.
    תהני מזה ואל תדאגי, במוקדם או במאוחר הנסיכה תצטרך לצאת

• בסוף זה יקרה...
    שיהי בקלות ובידיים מלאות זה הכי חשוב
  • שיהיה בהצלחה!!
    זה מתקרבבבבבב :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה