מבולבלת מלחשב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן. אני חדשה כאן...וכבר מתוסכלת
    אנחנו מנסים להכנס להריון.. אבל אני מבולבלת מכל החישובים...גם מהמחשבונים שיש באינטרנט (כל מחשבון מחשב וסת/מחזור...-בלאגן).
    אשמח אם מישהי תוכל לסייע...

המחזור (דימום) די סדיר, משתנה לעיתים רחוקות...
    בחודשים האחרונים אני מקבלת מחזור (דימום) או ב-9 לחודש או ב- 10 לחודש. המחזור(דימום) נמשך עד 3 ימים.

מתי אני אמורה לבייץ? מתי מומלץ לקיים יחסי מין?

רחל
1 תגובות
עמוד 1
  • אני אנסה להסביר לך קצת,
    הביוץ בדרך כלל מתרחש כ- 14 יום לפני הווסת, (זה יכול להיות גם 16 יום או 12 יום לפני, זה לא דבר קבוע) זאת אומרת שלמי שיש וסת קבועה כל 28 יום, הביוץ יהיה ביום ה- 14 מתחילת המחזור - 14 יום לפני המחזור הבא)
    למי שיש מחזורים לא סדירים יותר בעייתי לדעת בדיוק מתי הביוץ כי היא לא יודעת מתי המחזור אז עושים ממוצע של המחזורים האחרונים וקובעים מספר ימי אפשריים שיכול להתרחש הביוץ.

אצלך המחזור די סדיר כ- 30 יום, אז תיקחי יומיים לפי הביוץ המשוער ויומיים אחרי - הימיים ה12 עד 16 מתחילת המחזור -הימים הפוריים שלך וזה הזמן לקיום יחסים.

מאחלת לך בהצלחה ובקרוב נשמח לשמוע בשורות טובות!!!
    רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה